Skoda da Garanti Sürelerini Uzattı

featured

Koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek için birçok otomotiv firması elini taşın altına koyarak müşterilerinin işini kolaylaştırmak için elinden geleni yapıyor. Müşterileri evlerinden çıkmadan birçok işini evinden halletme kolaylığı sağlıyor.

Bakım ve Hijyen Hizmeti

Skoda salgın nedeniyle dışarı çıkamayan müşterilerin araçlarını evlerinden alıp gerekli bakım ve hijyenini yaptırdıktan sonra tekrardan evlerine teslim ederek müşterilerin işini kolaylaştırıyor.

Garanti Sürelerini Uzattı

Skoda koronavirüsten dolayı dışarı çıkamayan müşterilerin garanti sürelerini 3 ay boyunca uzatma kararı aldı. Buna göre 1 Mart 2020 ve 31 Mayıs 2020 tarihleri arasında garantisi bitecek olan araçların, garanti süreleri otomatik olarak 90 gün süreyle uzatıldı.

Bu zor günlerde firmaların sağlamış olduğu bu önemli hizmetler ile müşterileri memnuniyetini artırılması amaçlanıyor. Buna benzer faydalar markalar tarafından müşterilere sunulmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Mercedes -Benz`in otobüslerinin garanti sürelerini uzatması ve Tofaş`ın yine bakım ve garanti süresi ile ilgili destekleri sektör için önemli örnekler oluşturdu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir