Skandal videoda Ümitcan Uygun’la uyuşturucu maddeyi içen kadın İzmir’de yakalandı!

featured

Ankara’da Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun’un, iki kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntüler sosyal medyada yer aldı. Bunun üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Ümitcan Uygun ve yanında bulunan iki kadından T.K.’yı Etimesgut ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı.

Ümitcan Uygun hakkında, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek’ suçundan işlem yapıldı. Durak Uygun ve T.K. ise emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ümitcan Uygun, ‘Uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ümitcan Uygun’la uyuşturucu madde içen kadın yakalandı

Ankara polisi, videoda Ümitcan Uygun’a uyuşturucu madde içiren Fadime Büşra G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. Ekipler, Fadime Büşra G.’nin İzmir’de olduğunu tespit etti. İzmir polisiyle ortak çalışma yürüten Ankara polisi, dün sabah saatlerinde Fadime Büşra G.’yi gözaltına aldı. Fadime Büşra G., oradaki işlemlerinin ardından uçakla Ankara’ya getirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilen Fadime Büşra G.’nin buradaki işlemleri devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir