Siyasi magandalar için hesap vakti! Ali Mahir Başarır ve Lütfü Türkkan’a dokunulmazlık şoku

TBMM Anayasa ve Adalet Komisyonu üyelerinden oluşturulan Hazırlık Komisyonu, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan hakkındaki dokunulmazlık tezkerelerine ilişkin raporunu bugün sundu. Dokunulmazlık kararlarının kalkması yönünde karar alan komisyon, hazırladığı raporu Anayasa Adalet Karma komisyonuna sunacak.

featured

TBMM Hazırlık Komisyonu, CHP’li Ali Mahir Başarır ve İYİ Parti’li Lütfü Türkkan‘ın dokunulmazlığının kaldırılması yönünde karar aldı.

Benzer Haberler
ali-mahir-basarir-uyusturucu
CHP’li Ali Mahir Başarır’ın LGBT ve PKK destekçisi ağabeyinin şimdi de uyuşturucu skandalı patladı
süleyman-soylu
İçişleri Bakanı Soylu’dan CHP’li Ali Mahir Başarır’a: ‘Sen mahkeme basan eşkıyasın’
1
Adım adım tiyatro! CHP’li Ali Mahir Başarır hakimlerin üzerine yürümeden önce kamera kaydını bekledi
ali mahir başarır
Mahkeme basıp magandalık yapan Ali Mahir Başarır ve CHP’lilere başsavcılıktan soruşturma

Komisyon, dokunulmazlığın kaldırılması ile ilgili hazırladığı raporu Anayasa Adalet Karma komisyonuna sunacak.

ŞEHİT YAKININA SKANDAL KÜFÜR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bingöl’de esnafı ziyaret etmiş, vatandaşlarla bir araya gelmişti. Parti yöneticileri ve milletvekilleriyle kente gelen Akşener, Genç Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Saat kulesi önünde halk oyunları ekibinin gösterisini izleyen Akşener, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etmişti.

Akşener’in esnaf ziyareti sırasında şehit yakını olduğunu iddia eden bir kişi, İYİ Parti’nin HDP ile yakın ilişki kurduğunu savunarak tepkisini dile getirmişti. Bunun üzerine polis ekiplerinin bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı kişinin yanına giden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, bir süre dinlediği bu kişiye küfretti. Ortaya çıkan görüntülerde Türkkan’ın vatandaşa küfür ettiği görülüyor.

thumbnail
İlişkili Haber
İYİ Partili Lütfü Türkkan’dan şehit ağabeyine ahlaksız küfür: “Senin bacını…”

Polis ekiplerine Türkkan’ın kendisine küfrettiğini söyleyen tepkili vatandaş, güvenlik güçlerince bölgeden uzaklaştırıldı.

CHP’Lİ BAŞARIR’DAN MAHKEME HEYETİNE SAYGISIZLIK

Yalova Belediyesi’nde gelirlerin büyük çoğunluğunun usulsüz bir şekilde başka bir hesaba aktarıldığının tespiti sonrası başlatılan soruşturmalar kapsamında görevden alınan CHP’li Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yargılandığı davayı takip eden CHP üst yönetimi ve Milletvekilleri, Vefa Salman’ın tek başına yargılanma talebini reddeden mahkeme heyetine bağırarak saygısızlık etti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir