Sivas’ta camii avlusunda sevişen hacı amcalar için bomba yorum: ‘Emmiler şort da giymemiş ama…’

Sivas’ta camii avlusunda sevişen hacı amcaların görüntüleri, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz yıllarda çekilen ve Sivas’ta uluorta yiyişen sarıklılar için, ‘’Emmiler şort da giymemiş ama…’’ yorumuyla erkeklerin şort giymesinden rahatsız olan hocaya göndermede bulunuldu.

featured

Sivas‘ta kaydedildiği belirtilen görüntülerde, bir camii avlusunda iki dayının seviştiği anlar görülüyor.

Görüntüler 2018 yılına ait ancak geçtiğimiz günlerde Saraçhane’de düzenlenen LGBTİ+ karşıtı ‘Büyük Aile Buluşması’ yürüyüşünden sonra yeniden gündem oldu.

‘Sokaklar şortlu erkeklerden geçilmiyor’ diyen hoca ile ilgili bomba yorum: ‘Yılların abazasıyım, böyle yokluk görmedim’

O anları kaydeden vatandaşın, ‘’Evet sayın seyirciler Sivas’ta 2. asansör dayılar olayıyla karşı karşıyayız. Dayılar sevişiyor. Aman Tanrım diyorum, bunlar ne yapıyor aman Tanrım, birbirlerini emiyorlar. Evet dayıları şimdi uyaracağım, polis çağırıyorum, adamlar kudurmuş olmalı’’ dediği duyuluyor.

İşte Sivas’ta camii avlusunda sevişen hacı amcalar için yapılan yorumlardan bazıları:

hani marjinal bizdik?

dünyanın çivisi gerçekten çıkmış anasını satiyim

cami avlusunda gerçekleşen spektaküler olay. görebildiğim kadarıyla emmiler şort da giymemiş ama…

lgbt yürüyüşüne karşı çıkıyorlardır.

açmayın, dedeler!

zorla netflix abonesi yapıldıkları için yiyişen sarıklılardır. sorunun gerçek kaynağına odaklanmamış lazım. ayrıca sene olmuş 2022, paraya kıyın da bi samsung s22 ultra alın, doya doya zoomlayın. nedir bu arkadaş…

benden daha renkli seks hayatları vardır.

yuuuuhh sona doğru sakso çekmek için herifin önüne eğildi ya lan! neyse ortamlarda milletleri yerin dibine batıran lut kavmi filan diye asıp osurmaya devam edersiniz. takkeli eşcinsellik yapınca batmıyor demekki, hmm mesele sarıkta mı lan yoğusam?

şort giymedikleri sürece sorun teşkil etmeyecektir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir