Sivas’ta dehşet evi! 2 kızını yerden yere vuran annenin görüntüleri infial yarattı

featured

Sivas’ta yaşayan Furkan Y., kız çocukları Ö.E.Y.’yi (2) ve A.A.Y. (7) dövdüğü iddiasıyla boşandığı, fakat beraber yaşamaya devam ettiği Eda Ö. hakkında suç duyurusunda bulundu. Eve yerleştirilen kameralardan çocukları dövdüğü belirlenen Eda Ö. gözaltına, çocuklar ise devlet korumasına alındı

Olay, mayıs ayında Yenidoğan Mahallesi’nde meydana geldi. Furkan Y. boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Eda Ö.’nün, çocukları A.A.Y ile Ö.E.Y.’ye uyguladığı şiddeti, eve yerleştirdiği güvenlik kamerası ile kayda aldı.

Furkan Y., önceki gün görüntülerle savcılığa gidip suç duyurusunda bulundu. Görüntülerde Eda Ö.’nün ütü yaptıktan sonra önce A.A.Y.’ye ardından da Ö.E.Y.’ye şiddet uyguladığı görüldü.

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

Furkan Y.’nin suç duyurusunun ardından polis ekipleri Eda Ö.’yü gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren Eda Ö.’nün kendisine yönelik suçlamaları kabul etmediği belirtildi.

Öte yandan A.A.Y. ile Ö.E.Y. evlerinden alınarak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki 4 Eylül Çocuk Evleri Sitesi’nde gözetim altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir