Şırnak’ta vahşet! Kızını ve eşi Mihriban Şengil’i vuran Metin Şengil ortalıktan kayboldu

Şırnak’ta vahşet! Kızını ve eşi Mihriban Şengil’i vuran Metin Şengil ortalıktan kayboldu

featured

Şırnak’ta Metin Şengil adındaki cani koca, boşanma aşamasında olduğu eşi Mihriban Şengil ile 8 yaşındaki kızına ateş açtı. Boşanmak için gün sayan talihsiz kadın kurtarılamadı. Ağır yaralanan 8 yaşındaki kızının ise hastanede tedavisi sürüyor…

Şırnak’ın Uludere İlçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan 2 çocuklu Mihriban Şengil (31) ve Metin Şengil çifti yaklaşık bir yıldır yaşadıkları aile içi şiddetten dolayı ayrı yaşıyorlardı.

28 NİSAN’DA BOŞANMA DAVASI VARDI…

Yaşadıkları ayrılık sonrası Mihriban Şengil eşine karşı boşanma davası açtı. 15 Nisan 2022’de anlaşmalı boşanmak için bir araya gelen çift anlaşarak boşanmaya karar verdi. 28 Nisan’da ise boşanma mahkemesi görülecekti.

Dün akşam Mihriban Şengil yanında kızı ile akşam dolaşırken eşinin pompalı tüfekle saldırısına uğradı. Saldırıda Mihriban Şengil ve 8 yaşındaki T. Şengil çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulans ile Uludere Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mihriban Şengil ve kızı yapılan ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

KÜÇÜK KIZ TEDAVİ GÖRÜYOR

Ağır yaralanan Mihriban Şengil yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, 8 yaşındaki kızının ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

CANİ KOCA ARANIYOR

Olayı duyan Şengil’in akrabaları hastaneye akın etti. Şengil’in akrabaları göz yaşına boğuldu. Yapılan otopsinin ardından Mihriban Şengil’in tabutu kadınlar tarafından taşınarak cenaze aracına konuldu. Ardından toprağa verilmek üzere Uludere ilçesine götürüldü. Olay sonrası kayıplara karışan koca Metin Şengil’in yakalanması için ise polis çalışmalarına devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir