Müge Anlı’da ‘beddua’ kavgası! Sinan Sardoğan gözyaşlarına boğuldu: ‘Arife Gökçe benim ana yarısıydı’

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp olarak aranan Arife Gökçe'ye cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden Sinan Sardoğan, programda Gökçe'nin çocukları tarafından saldırıya uğradı. Sardoğan yaşadığı olaya ilişkin sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtti.

featured

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Arife Gökçe’nin kaybolmasında baş şüpheli olan Sinan Sardoğan, son bölümde söylediği sözler tartışmaya sebep oldu.

https://twitter.com/Mugeanliatvde/status/1610919595564728320?s=20&t=cnKFo4pijiRTfkJyLtmAHQ

Arife Gökçe’nin  kaybıyla ilgili ‘Benim de annem yok. Başkasından bana ne. Onlara niye üzüleyim bana ne. Üzülecek olsam ona mesaj attığım için üzülürüm’ dedi.

‘NİYE ÜZÜLECEKMİŞİM’

Şevki Sözen’in ‘Arife Hanım’ı biri öldürmüş olsa üzülür müsün?’ sorusu üzerine öldüren kişiden bahsederek ‘Niye üzülecekmişim. Allah belasını versin’ diyen Sinan Bey’in sözleri yanlış anlaşıldı.

Arife Gökçe’nin iki çocuğu Atakol ve Tufan ise kendilerini tutamadı ve Sinan Bey’e bir anda saldırmaya başladı. Güvenliklerin araya girmesiyle Atakol ve Tufan kardeşler güçlükle sakinleştirildi.

‘O BENİM İÇİN ANA YARISIYDI’

Arkaya alınan Sinan Bey, ağlayarak, ‘Kim öldürdüyse Allah belasını versin. Ben bir şey yapmadım. Ben öyle bir şey yapar mıyım? O benim için ana yarısıydı’ dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir