Sinan Ateş cinayetinde 3 tutuklama

Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheliler Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

featured

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş 30 Aralık Cuma günü Ankara’da uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Cinayetin ardından geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekipleri 11 kişiyi gözaltına aldı.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Cinayet soruşturmasında gözaltına alınan şüphelilerden Vedat B., Hakan S. ve Zekeriya A. “tasarlayarak kasten öldürme” suçundan tutuklandı.

Benzer Haberler
devlet-bahceli-sinan-ates
Devlet Bahçeli’den ‘Sinan Ateş’ çıkışı: ‘MHP’nin siyasi şeref ve onuruna musallat olan kepazeleri asla affetmeyeceğiz’
canan-kaftancioglu-sinan-ates
Yaşasaydı kahrından ölürdü! Canan Kaftancıoğlu, Sinan Ateş’i andı
sinan-ates-katili (2)
Sinan Ateş cinayetinde yakalanan şüpheli: ‘Para için yaptık’

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öte yandan olay sonrası harekete geçen Ankara Asayiş şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayetin motosikletli iki saldırgan tarafından gerçekleştirdiğini belirledi. Yapılan çalışmalarda saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen motosikletli 2 saldırganın bir fotoğraf karesi polise gönderildi. Bir vatandaş tarafından çekilip polise gönderilen fotoğrafta, motosikleti kullanan zanlının kasklı, silahı kullanan zanlının ise kasksız kapüşonlu olduğu görüldü. Bu fotoğraf karesi operasyonel birimlere dağıtıldı.

‘PARA İÇİN YAPTIK’

Ayrıca gözaltındaki bir şüphelinin saldırıyı itiraf ettiği ve “Para için yaptık.” dediği öğrenildi. Emniyet kaynakları ise soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bilgisini verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir