Sinan Ateş cinayetinde Doğukan Çep ve 2 kişi daha tutuklandı

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında aralarında olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen "Dodo" lakaplı Doğukan Çep'in de bulunduğu 3 kişi daha tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı 13'e yükseldi.

featured

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in Ankara’da 30 Aralık tarihinde silahla vurularak öldürülmesi olayında başlatılan soruşturma genişliyor.

DOĞUKAN ÇEP TUTUKLANDI

Olayın azmettiricisi olarak aranırken, İstanbul’da yakalanan “Dodo” lakaplı Doğukan Çep Ankara’ya getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen, aralarında Çep’in de bulunduğu 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 13’e yükseldi.

Benzer Haberler
dogukan cep
Sinan Ateş cinayetinde azmettirici Doğukan Çep’in ifadesi ortaya çıktı: ‘Amacımız öldürmek değildi’
sinan-ates-katilleri
Sinan Ateş cinayetinde flaş gelişme! 2 kritik isim yakalandı
vedat-balkaya-nereli
Sinan Ateş cinayetinde gözaltına alınan Vedat Balkaya ve Hakan Saraç’ın ifadesi ortaya çıktı

“AMACIMIZ ÖLDÜRMEK DEĞİLDİ”

“Dodo” lakaplı Çep’in emniyetteki ifadesi de ortaya çıktı. NTV’nin haberine göre soruşturmada cinayeti planlayan ve hayata geçiren isim olarak adlandırılan Çep, ifadesinde “Amacımız öldürmek değil, gözdağı vermek ve yaralamaktı” dedi. Sinan Ateş’in ocak başkanıyla kendisine sahip çıkmadığını iddia eden Çep, “Yargıtay’da temyiz aşamasındaki dosyam için yardım istedim. Ancak yardımcı olmadı. Bunun kızgınlığıyla korkutmak ve gözdağı amaçlı olayı planladık” dedi. Çep, öldürme amaçlarının olmadığını dile getirdi.

OLAYDAN İKİ GÜN ÖNCE KEŞİF YAPMIŞ

Öte yandan Çep’in cinayetten 2 gün önce İstanbul’dan Ankara’ya geldiği, Sinan Ateş’in gittiği yerleri saat saat not ederek tetikçiye bildirdiği tespit edildi. Zanlının saldırının ardından da önce Bolu Gerede’ye ardından İstanbul’a gittiği belirlendi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir