Sinan Ateş’in kemikleri sızladı! PKK’lı Ahmet Şık da ‘savunucusu’ oldu

PKK'ya desteği ile bilinen TİP Milletvekili Ahmet Şık, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın cevaplaması istemiyle Meclise soru önergesi verdi. Sinan Ateş hakkında soru önergesi veren Şık'a, ülkücü camiadan tepki yükseldi.

featured

Ülkü Ocakları Eski Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin süreçte, terör örgütleri FETÖ ve PKK’ya yakın isimlerin ve sosyal medya trollerinin provokasyon girişimleri devam ediyor. Ülkücü gençliği İYİ Parti’ye yönlendirmek için büyük çaba harcayan FETÖ’nün sosyal medya ekibine CHP ve İYİ Parti tarafından fonlanan gazeteci ve troll hesaplar da destek oluyor.

Benzer Haberler
vedat-balkaya-sinan-ates
Sinan Ateş cinayetinin kilit ismi Vedat Balkaya CHP’li çıktı
dogukan cep
Sinan Ateş cinayetinde azmettirici Doğukan Çep’in ifadesi ortaya çıktı: ‘Amacımız öldürmek değildi’
canan-kaftancioglu-sinan-ates
Yaşasaydı kahrından ölürdü! Canan Kaftancıoğlu, Sinan Ateş’i andı

ÖNERGE VEREN PKK’LI AHMET ŞIK’A TEPKİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık arasında tartışma yaşandı.

https://twitter.com/Hacer34_61/status/1612107901182558210?s=20&t=8nlG5zwlCVHrOneMWNrVUA

 

Semih Yalçın, Sinan Ateş cinayetine ilişkin soru önergesi veren Ahmet Şık’ı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hedef aldı.

Yalçın, paylaşımında, “Ahmet Şık adındaki tipsiz, hakkımızda Meclise önerge vermiş. Aklınca bize pislik sıçratmaya çalışıyor. Behey densiz, behey PKK artığı, behey CIA’in oyun uşağı! Sen önce kendi sicilindeki sabıkalara bir bak! Sen kim, bizimle aşık atmak kim!” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir