Sıla ve İlker Kaleli çiftinden sosyal medya hamlesi!

featured

Geçtiğimiz Ocak ayında ünlü şef Hazer Amani’den tek celsede boşanan Sıla, oyuncu İlker Kaleli ile yeni bir aşka yelken açtı. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk haberlerinin ardından ünlü ikili, son hamleleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Sıla, seslendirdiği şarkılar ve özel hayatı ile magazin gündeminde sürekli ismini gördüğümüz isimlerden.

Daha önce Ahmet Kural ve Hazer Amani ile olan ilişkileriyle gündeme gelmişti. Sıla, ünlü şef Hazer Amani ile ilişkisini önce inkar etmiş ama daha sonra ikili nikah masasına oturarak herkesi şaşırtmıştı.

Geçtiğimiz aylarda Hazer Amani ile yollarını ayıran Sıla, bu sefer de gönlünü İlker Kaleli’ye kaptırdı.

Aşk haberleri çıkmadan önce birbirlerini takip etmeyen çift, ilişkilerini sosyal medyaya da taşıdı. Birbirlerini takip etmeye başlayan Sıla ve İlker Kaleli, gözlerden uzak aşk yaşamaya devam ediyor.

 

Benzer Haberler
Ffl-atZXoAAKK6m
İlker Kaleli’nin başrol olduğu La Pasion Turca dizisi nerede yayınlanacak? La Pasion Turca ne zaman başlayacak?
sila
Sıla-İlker Kaleli aşkı belgelendi! Görüntülenince böyle paniklediler…
sila
Yılın aşk bombasında yeni gelişme! Sıla ve İlker Kaleli’nin Bodrum’daki aşk yuvası ortaya çıktı

TEK CELSEDE BOŞANMIŞTI

Öte yandan Sıla ve Hazer Amani çifti geçtiğimiz aylarda yazılı bir açıklama yaparak boşanacaklarını duyurmuştu. Sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada “Boşanma kararı aldığımız doğrudur. Bu kararın, yansıtılan haberlerle ilintisi olmadığı gibi, dostluğumuzun kıymeti bakidir” ifadeleri kullanılmıştı.

Geçen yıl ocak ayında nikah masasına oturan şarkıcı Sıla ve şef Hazer Amani çifti 18 Ocak 2021 tarihinde Bodrum’da boşanmıştı.

‘AYNI YERDEN BAKAMADIK’

İlker Kaleli’nin de kısa süre önce meslektaşı Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Emirgan’daki evinden çıkarken görüntülenen Kaleli, kendisinden 13 yaş küçük oyuncu Biran Damla Yılmaz’la aşk yaşamaya başladığı haberleri hakkında, “Yaklaşık bir aydır süren güzel bir arkadaşlığımız var” demişti.

Ancak bu ilişki de kısa sürmüştü. Ünlü çiftin ayrılık kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan Biran Damla Yılmaz da “Aynı yerden bakamadık, olmadı” diye konuşmuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir