Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör ekranların yeni gözde çifti oldu

SHOW TV’nin heyecanla beklenen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin genç çiftini canlandıran başarılı oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör, dizi yayın hayatına başlamadan izleyicinin gözdesi oldu.

featured

SHOW TV’de ekrana gelecek, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın paylaştığı “Kızılcık Şerbeti”, cuma günü ilk bölümüyle izleyiciyle buluşuyor.

Kızılcık Şerbeti’nde, genç kuşağın başarılı isimleri Sıla Türkoğlu ile Doğukan Güngör’ün hayat verdiği Doğa-Fatih çifti uyumlarıyla adından şimdiden söz ettiriyor.

Dizide Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih (Doğukan Güngör) yıldırım nikahıyla evlenerek, farklı yaşam tarzlarına sahip ailelerini bir araya getirecek. Sürükleyici hikayesiyle çok konuşulacak yapımın başrol oyuncuları kamera arkası süreçlerini ilk kez anlattı.

“ÇOK UYUMLU ÇALIŞIYORUZ!”

Çekimlerin çok keyifli geçtiğini söyleyen Sıla Türkoğlu, “Doğukan’la birbirimizi tanımaya ve anlamaya odaklıyız. Çok uyumlu çalışıyoruz” dedi.

Doğukan Güngör ise, “Sıla çok sıcak, çok enerjik. O da benim gibi yerinde durmakta zorlanıyor. İkimizin enerjisinin ekranda karşılık bulmasını umuyorum.” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Zanib Qasem Avatar
    1 sene önce

    🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍

    Cevapla