Sıla Gençoğlu aşkını anlattı: ‘İlker’e bağlandım, net’

Oyuncu İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren şarkıcı Sıla, geçtiğimiz gün 'Can Şengün ile Sıkı Fıkı' adlı programa konuk oldu. Müzik aşkıyla ilgili soruya cevap veren ünlü isim, bağlanmak hakkında da konuştu. Açıklaması sırasında Kaleli'den de bahseden şarkıcı, kısa sürede magazin gündemine oturmayı başardı.

featured

Ahmet Kural ile mahkemelere düşen aşkının ardından bir evlilik yapan ancak yine de mutluluğu yakalayamayan şarkıcı Sıla Gençoğlu için 2022, güzel noktalanıyor.

Benzer Haberler
Ekran görüntüsü 2022-06-18 121032
İlker Kaleli’den sevgilisi Sıla Gençoğlu’na romantik doğum günü kutlaması
sıla gençoğlu
Şarkıcı Sıla Gençoğlu’ndan kötü haber! Konserleri iptal edildi…
sila
Yılın aşk bombası! Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli birlikte mi?

Oyuncu İlker Kaleli ile doludizgin bir aşk yaşayan şarkıcı, sevgisini her platformda dile getirmekten çekinmiyor.

Geçtiğimiz günlerde ‘Can Şengün ile Sıkı Fıkı’ programına konuk olan şarkıcı, bağlanmakla ilgili konuştu, dikkat çeken ifadeler kullandı.

İLKER’E BAĞLANDIM

Sıla, ‘Bağlanmak diye bir duygum var elbette. İlker’e bağlandım mesela, net. Müziğe ve edebiyata da bağlandım. Bağlanmak çok güzel bir şey, çünkü sahip çıkmak vardır temelinde… Sahip çıktığınız şeyler özeldir ve sahip çıkmak mesela çok iyi gelir.’ dedi.

ŞARKI YAZARAK KENDİMİ İFADE EDİYORUM

Şengün’ün müzik aşkını da sorduğu Sıla, ‘İçten geliyor sanıyorum. Çünkü çok küçük yaşlarda başlayan bir şey bu. Bence herkesin kendini ifade ettiği özgür bir alan var. Ben de sanırım şarkı yazarak kendimi ifade ediyorum. Şarkı sözü yazmayı seviyorum ve sadece şarkı söyleyen bir müzisyen olmak istemezdim. Biliyorsunuz, sahnede bu işi bir kez yapan herkesi yakalayan bir ateştir.’ yanıtını verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir