Şikeyi aklayanların Fenerbahçe’ye üye olması tepki çekti!

Fotospor yazarı Abdullah Biricik, şikeyi aklayanların Fenerbahçe’ye üye olmasına tepki gösterdi. Biricik’in paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

featured

Futbolda Şike Davasında aralarında Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Aziz Yıldırım’ın da olduğu 5 sanık hakkında beraat kararını onayan Yargıtay Üyeleri sarı-lacivertli kulübe üye oldu.

Gazeteci yazar Abdullah Biricik, ‘’Yargıtay 5. Ceza Dairesinin, “Futbolda Şike Davasında” aralarında Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 5 sanık hakkında verilen beraatleri onadıktan 9 ay sonra, Yargıtay Üyelerinin Fenerbahçe Spor Kulübüne üye olmaları ne kadar doğru?’’ sözleriyle tepki gösterdi.

Biricik’in paylaşımının ardından sosyal medyada şikeyi aklayanların Fenerbahçe’ye üye olmasına tepki gösterildi;

ama hokumet trabzonsipoyuuuu kollluyoy. peki feneri kim kolluyor, yargiya hakim olan kilicdaroglumu? yoksa mesih hasan mezarcimi?

buralar çok sessiz.

operasyonu yürüten savcısından, yargı süreci devam ederken medyaya haber ve fotoğraf sızdıran köstebeğinden tutun da bunları haberleştiren gazetecisine kadar bu kumpasın her aşamasında yer alan en aşağıdan en tepesindeki isme kadar alayının fetöcü olduğu, her birinin firari ya da yüzlerce yıl cezaya çarptırıldığı konusundaki yorumun nedir? öyle kolay değil 1 asırlık, milyonlarca taraffarı olan camialara çamur atmak. bak galatasarayı himmet ve dua ile ayağa kaldırmamız gerekiyor diyen, zaten bir futbolcu olmadığım kaldı diyen fetullah gülen fenerbahçe için, ‘’arkadaşlar ben bunlardan yine dinlemiştim de fenerbahçenin temerrüdünden bahsediyorlar da biraz sert.’’ sözleriyle Fenerbahçeye giremediklerini açıklamıştı.

ali koç vakti zamanında aziz yıldırım ile fetöcü hakim ve savcıların iç içe olduğunu ifade etmiş, “o savcıları kulübe ben mi üye yaptım? ben mi onlarla halı saha maçı yaptım?” diye sormuştu. aziz yıldırım buna cevap verememişti. şimdi de yine akla, hukuka, vicdana uygun olmayan bir şekilde fenerbahçeli yöneticilere beraat kararı veren yargıtay üyeleri fenerbahçe üyesi yapılıyor. trabzonspor bir kez şampiyon oldu diye siyasetin takımı olduğunu söyleyen amipler, bu konu hakkında tek kelime edemiyorlar.
yine bir karanlık iş yine fenerbahçe. bir kere de şaşırt be.

bu ülkede neler neler oldu/oluyor, buna mı şaşırıyorsunuz.

sunu galatasaray falan yapmis olsaydi, şikebahçeliler 200 entri yazar gundeme sokardi. rezilligin dibidir.

kararı verdiği tarihte üye değilse hukuken bir yanlış bulunmamaktadır

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir