SİHA Sezgin’in fantezi dünyası! Dışişleri Bakanı oldu, SİHA’ları ülkeden kovdu

Teröristlere kol kanat geren CHP'nin PKK temsilcisi Sezgin Tanrıkulu’nun son paylaşımı, nasıl bir hayal dünyasında yaşadığını gözler önüne serdi. PKK’lı teröristleri leş torbalarına dolduran SİHA’lara karşı olduğunu her platformda dile getirdiği için, ‘’SİHA Sezgin’’ olarak anılan CHP’li Tanrıkulu, parodi hesabın kendisiyle ilgili paylaştığı bir gönderiyi alıntılayarak, distopik bir yorumda bulundu.

featured

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, hemen hemen her gün kurduğu hayali ile ilgili bir paylaşımı görünce balıklama daldı.

Teröristlere karşı kullanılan en güçlü silah olan SİHA’larla ilgili bir paylaşım yapan Masa 6 Haber Kanalı adındaki bir Twitter hesabı, Sezgin Tanrıkulu’nu Dışişleri Bakanı yaptı, Bayraktar tarafından üretilen ve Azerbaycan’da Ermenistan’a, Ukrayna’da Rusya’ya, Türkiye’de de PKK’lı teröristlere hezimeti yaşatan SİHA üretim merkezinin yurt dışına taşınması için Selçuk Bayraktar’a 2 hafta süre tanındığına dair ironik ifadeler kullandı.

CHP’nin PKK temsilcisi Sezgin Tanrıkulu’ndan GÖÇİZDER’e skandal destek

20 yıldır AK Parti’ye karşı girdiği tüm seçimlerde hezimeti yaşayan CHP’nin iktidara gelebileceği ütopyasında yaşayan Tanrıkulu ise parodi hesabın gönderisini paylaşarak, ‘’Bu korku size yeter troller. Ama emin olun adil olacağız.’’ yorumunu yazdı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir