Sigaraya zam mı geldi? 16 Ekim Pazar güncel sigara fiyatları

Zam gelmesi beklenen sigara fiyatlarına zamlar ne zaman yansıyacak? Hangi sigara kaç liradan satılacak? İşte son dakika sigara fiyatları

featured

2022 yılının başından beri 8 TL zamlanan sigara fiyatlarına bir zam daha geleceği iddia edildi. Sigara içen vatandaşları kara kara düşündüren sigara zamları ne zaman uygulanacak?

ZAMLAR YARIN GEÇERLİ

Bir süredir gündemde olan sigara zammı yarından itibaren (15 Ekim Cumartesi) geçerli olacak şekilde geldi. Sigara zammını Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu. Yeni zamla beraber sigara fiyatlarına 2 TL zam geldi.

Sigaraya yeni zam! İşte en yüksek ve düşük sigara fiyatları

16 EKİM PAZAR SİGARA FİYATLARI

Sigara fiyatlarında bir artış daha yaşandığı açıklaması yapıldı. Bir sigara grubunda gerçekleşen artışa göre en yüksek sigara fiyatı gram şeklinde tütün ürünüyle 48 TL olurken en düşük sigara fiyatı ise 29,5 TL oldu. Zam gelen sigara grubundaki diğer fiyatlar ise 30 TL, 31 TL ve 32 TL olarak belirlendi. Listenin yayınlanmasının ardından açıklanan yeni fiyatların yarından itibaren geçerli olacağı belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir