Sibel Can’ın yasak aşkı olduğu iddia edilen Karahan Çantay’ın cenazesi Türkiye’ye getirildi

featured

1995 yılında Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay, geçtiğimiz hafta uzun yıllardır yaşadığı Tayland’da motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetmişti. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Çantay’ın cenazesi Türkiye’ye getirildi. Çantay’ın cenazesini taşıyan THY’nin Bangkok- İstanbul seferini yapan TK69 sefer sayılı uçağı bu sabaha karşı saat 05.30’da İstanbul Havalimanına ulaştı.

Sibel Can’ın boşanmasına sebep olduğu söylenen eski model Karahan Çantay, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti!

Son yolculuğuna Ankara’da uğurlanacak

Uçaktan indirilen Karahan Çantay’ın cenazesi havalimanındaki işlemlerin ardından daha sonra otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ise Çantay’ın cenazesinin defnedilmek üzere Ankara’ya gönderilmesi bekleniyor.

Seks kaseti skandalı ülkeyi terk ettirmişti

Karahan Çantay, ODTÜ Matematik Bölümü son sınıfta öğrenciyken ‘Mr.Turkey 95’ yarışmasına katılarak Türkiye’nin ilk erkek güzeli seçildi. Sibel Can ile ilk tanışması final gecesi oldu. Tacını giydiren Can’ın daha sonra bir klibinde oynadı. Çantay’ın o dönemde Sibel Can’ın Hakan Ural’la olan evliliğinin bitmesine neden olduğu iddia edilmişti. İkilinin adı sonraki zamanlarda seks kaseti skandalına da karışmış, Karahan Çantay bu yüzden Türkiye’yi terk etmişti.

Sibel Can’ın Hakan Ural’la evliyken Karahan Çantay ile yasak aşk yaşadığı ve kasetinin olduğu iddiasının iç yüzü…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir