Show TV’nin rekortmeni Aziz dizisine ‘bebek’ engeli! Murat Yıldırım Amerika’dan dönemedi

Show Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Aziz final yapma kararı aldı. Başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın eşinin doğum yapması nedeni ile oradan dönemediği ve bu nedenle final yaptığı iddia ediliyoer

featured

Ekran macerasına iddialı başlayan dizi ekranlara veda ediyor. Kadrosuyla dikkat çeken dizinin final tarihi belli oldu. Tv100’ün haberine göre; O3 Medya yaptığı yazılı açıklamada Aziz dizisini sonlandırdıklarını açıkladı.

YAPIM ŞİRKETİNDEN AÇIKLAMA

Yapılan yazılı açıklamada “Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” cümlelerine yer verildi.

Dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım eşinin doğumu nedeniyle bir süredir Amerika’daydı.

Yıldırım “Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu… Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler…” demişti.

FİNAL KARARI ALDI

Ancak henüz Amerika’dan gelmeyen Yıldırım’ın yeni sezonda birkaç bölüm oynayıp Amerika’ya dönmek zorunda olması nedeniyle ortak bir kararla dizinin final yapmasına karar verildi.

Murat Yıldırım yine estirecek! “Yer Eksi İki” filminden kalite akıyor

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir