Sharon Stone: Bir iç savaşa ihtiyacımız yok

featured
BERLIN, GERMANY - NOVEMBER 07: Award winner Sharon Stone speaks on stage during the GQ Men of the Year Award show at Komische Oper on November 07, 2019 in Berlin, Germany. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images for GQ Germany)

Ünlü oyuncu Sharon Stone, ABD’de George Floyd’un polis tarafından öldürülmesi sonrası protestolar sürerken, takipçilerini potansiyel bir iç savaşa karşı uyardı. Temel İçgüdü filminin yıldızı, sosyal medyada yayınladığı bir video ile iç savaş tuzağından söz etti.

Stone, “Lütfen bunun içine düşmeyin, anlamlandırmamız gereken bir iç savaşa ihtiyacımız yok” diye yazdı.

Daha sonra Washington’daki Lincoln Anıtı’nda Ulusal Muhafızları gösteren bir fotoğraf paylaşarak şunları söyledi: “Bugün Lincoln Anıtı’nda. Ülkemizin bir iç savaşa girmesine izin vermeyin. Kalbimizde çok fazla sevgi var. Biz bundan fazlasıyız.”

GÜVENLİ ODA ÖNERİSİ

Uyarı, ünlü yıldızın Instagram’a yüklediği ilginç videodan birkaç gün sonra geldi. Stone, şiddet uygulayabilecek protestocular nedeniyle mahallelerindeki huzursuzluktan dolayı güvensiz hissetmeleri durumunda takipçilerine evlerinde nasıl güvenli bir oda hazırlayacaklarını öğretti.

Stone, “Bir ayaklanmanın ortasındayız. Evinizde kendinizi güvensiz hissettiğiniz bir yerdeyseniz bu, sizden yapmanızı istediğim şey. Sizin için güvenlik odası yapacağız. Muhtemelen sahip olduğunuz en güvenli yer banyonuz olabilir, çünkü belki de en az pencere orada var” dedi.

“BU DA GELİR, BU DA GEÇER”

Ünlü yıldız, takipçilerine, uzun süre kalmaları gerektiğini hissetmeleri halinde banyolarında yastık ve battaniye ile yiyecek ve suyla dolu bir soğutucu, bilgisayar ve cep telefonu şarjı bulundurmalarını tavsiye etti.

Stone, “Güvende kalın, aşırı tepki göstermeyin. Bu da gelir ve her şey gibi geçer” ifadesini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir