Shakira’dan ayrılan Pique’nin dünyası başına yıkıldı!

Barcelona'nın tecrübeli yıldızı Gerard Pique, aldatma haberlerinden sonra 12 yıldır birlikte olduğu Shkaria ile ayrılmak zorunda kalmıştı. Pique için ayrıca yolsuzluk haberleri de ortaya çıkmış ve hakkında soruşturma başlatılmıştı. Pique için ayrılık çanları çalıyor...

featured

Dünyaca ünlü sanatçı Shakira ile ayrılan Gerard Pique, Barcelona ile yeni bir sezona başlıyor. Katalan ekibinin tecrübeli stoperinin kupa kazanmadan biten geçen yılın ardından teknik direktör Xavi Hernandez ile çalışacağı yeni sezon öncesinde fiziksel olarak yaşadığı problem göze çarpıyor.

Gerard Pique’nin Shakira ile hayat arkadaşlığını sonlandırması, futbol kariyerini de sarstı.

XAVI ARTIK GÜVENMİYOR

Marca’nın haberine göre; Pique, özel hayatında yaşadığı olaylar nedeniyle Xavi’nin güvenini yitirdi.

FİZİKSEL OLARAK DÜŞÜŞ YAŞADI

Geçirdiği sakatlık nedeniyle sezon öncesi hazırlıklara başlayamayan İspanyol futbolcu, birkaç haftadır sahalardan uzak kalması nedeniyle fiziksel olarak düşüş yaşadığı belirtildi.

AYRILIK ÇANLARI ÇALIYOR

Özellikle Chelsea’den ayrılan Andreas Christensen’in transfer edilmesinin ardından Pique için ayrılık çanlarının çaldığı ifade edildi.

BAŞKAN SAHİP ÇIKTI

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Shakira’dan ayrılmasının ardından adı gündemden düşmeyen savunma oyuncusu Gerard Pique’yi destekledi.

“XAVI DEĞERLENDİRECEK”

Pique’nin yeni sezona motive olduğunu dile getiren Laporta, “Gerard Pique çok iyi bir sezon geçirmek istediği konusunda net. Ben onu öyle görüyorum. Xavi onu teknik açıdan değerlendirecek. Çok motive olmuş durumda.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir