Şeyma Subaşı ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den uyuşturucu rezaleti! Özel partide görüntülendiler

Acun Ilıcalı'dan 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı sevgilisi Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile uyuşturucu kullanırken görüntülendi.

featured

Acun Ilıcalı’dan 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, aşk hayatında çalkantılı bir dönem yaşadıktan sonra Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile sevgili oldu. Yaklaşık 2 yıl aşk yaşadıktan sonra ayrılan ikili, kısa süre sonra tekrar barıştı. Sık sık yurt içi ve yurt dışı tatillerine çıkan ikili, geçtiğimiz Cuma akşamı özel bir partiye katıldı. Yurt dışında olduğu öğrenilen bir evdeki özel partide eğlenen ikili, ilerleyen saatlerde alkolün de dozunu kaçırarak kokain içmeye başladı.

UYUŞTURUCUYU SEVGİLİSİ VERDİ!

Sık sık uyuşturucu madde kullandığı iddiası ile gündeme gelen ve her defasında inkar eden Subaşı, geçtiğimiz yıllarda Acun Ilıcalı’dan olan kızı Melisa’nın içinde uyuşturucu bulunan bir kola içtiği ve hastanelik olduğu gündeme gelmişti.

Şeyma Subaşı öpüştüğü anları paylaştı! Meedo’nun keyfi yerinde…

Uyuşturucu kullandığını her zaman inkar eden Şeyma Subaşı, bu kez yakayı ele verdi. Ünlü sosyal medya fenomenine kokaini Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi verdi.

Şeyma Subaşı öpüştüğü anları paylaştı! Meedo’nun keyfi yerinde…

SEVGİLİSİNİ PEŞ PEŞE ÖPTÜĞÜ VİDEOYLA GÜNDEM OLDU

Geçtiğimiz haftalarda Mısırlı sevgilisiyle ilişkilerine bir şans daha veren ve aşkını dolu dizgin yaşayan Subaşı, sosyal medya hesabından sevgilisiyle öpüştüğü bir videoyu yayınladı. 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabını aktif şekilde kullanan ve her anını yayınlayan Subaşı, sevgilisiyle özel anlarını paylaşmayı da ihmal etmedi. Ünlü isim, “Biliyorum, tipik videolar değil. Bu benim, biliyorum ben” notuyla Meedo ile öpüştüğü anları paylaştı.

Şeyma Subaşı’nın doğum günü partisinde gizlice çekilen görüntüleri tartışma yarattı

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir