Şeyma Subaşı’nın kapısını yine para açtı! Mohammed Alsaloussi’den 21 bin euroluk barışma hediyesi…

featured

Şeyma Subaşı evlilik hazırlıkları yaptığı ve her fırsatta aile olmak istediğini dile getirdiği Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den ayrılmış ve bebeğini düşürdüğünü açıklamıştı.

Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğu iddialarının ardından Şeyma Subaşı’na aldığı hediyelerin faturalarının ortaya çıkması, büyük aşkın bitmesine Şeyma’nın aç gözlülüğünün sebep olduğu konuşulmuştu.

Büyük aşkı aç gözlülük mü bitirdi? Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na aldığı pahalı hediyelerin faturaları ortaya çıktı

Bu gelişmeden kısa bir süre sonra doğum gününde büyük bir çiçek buketiyle fotoğraf paylaşan Subaşı’nın, gönderisini “Love” notuyla paylaşması tüm dikkatleri üzerine çekmesine neden olmuştu.

Tektaşını göstermişti

Subaşı’nın Alsaloussi ile tekrar barıştığı iddiaları ortalıkta dolaşırken bu kez de yaptığı son paylaşımla herkesi şaşırtmayı başarmıştı. Instagram hesabından bikinisi ile dans ettiği bir videosunu paylaşan Şeyma’nın, kameraya göstermek için çaba sarf ettiği parmağındaki tektaş dikkat çekmişti.

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi barıştı mı? Kafa karıştıran paylaşım…

21 bin euroluk barışma hediyesi

Meedo, Şeyma Subaşı’nın doğum gününü es geçmedi ve hem doğum günü hem de barışma hediyesi olarak 21.000 Euro’ya bir kolye hediye etti.

Yan yana yemek yediler

Daha sonra Subaşı ile Alsaloussi Ibiza’da arkadaş grubuyla teknede bir araya geldi. Arkadaş grubuyla yemek yedikleri masada yan yana oturdukları görüldü. Subaşı, kısa süre sonra bu paylaşımını kaldırdı.

Son günlerdeki paylaşımlarından yüzü asık olduğu görülen Subaşı’nın sevgilisi ile yeniden buluşmasından sonra neşeli hallerini sosyal medya hesabından paylaştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir