Şeyma Subaşı’na sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den milyonluk hediye

İranlı milyarder Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı'na 'Bentley' marka lüks bir otomobil aldı.

featured

Şeyma Subaşı yeni otomobili ve yeni işiyle gündemde… Acun Ilıcalı ile evli olduğu dönemde Bebek’te sağlıklı yiyecekler, içecekler üzerine Healtyish Cafe adıyla bir mekân açan Şeyma Subaşı hem artan kiralar hem de iş yapamamasından dolayı cafesini kapatmıştı. Son dönemde sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Miami’de yaşayan Subaşı yeni bir cafe için kolları sıvadı.

SEVGİLİSİ ŞEYMA SUBAŞI’YA KESENİN AĞZINI AÇTI

Subaşı aynı markayı bu kez Miami’de açmaya karar verdi. Takvim’in haberine göre; sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin de verdiği destekle mekân arayışına giren Subaşı kısa süre içerisinde mekânı bulup açmak istiyor. Şeyma Subaşı yeme-içme haricinde mekânda kendi tasarımı olan spor kıyafetleri de satmayı planlıyormuş. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma’nın hiçbir isteğine “hayır” demiyor. Hatta ticaret konusunda da destek veriyor.

şeyma subaşı

FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Mohammed Alsaloussi bununla da kalmadı Subaşı’na pahalı bir hediye daha aldı. Mohammed Alsaloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı’na “Bentley” marka araba aldı. Meedo, aracın arka plakasına da ‘Şeyma’ yazdırdı. Şubaşı, yeni otomobilinin fotoğraflarını paylaşarak “En şanslı eşim” notunu düştü. Otomobilin fiyatının yaklaşık 10-12 milyon lira arasında olduğu biliniyor.

şeyma subaşı

Seren Serengil’den Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’a olay sözler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir