Şeyma Subaşı: “Erkek arkadaşımın malı olmaktan çok memnunum”

featured

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın’ın sunduğu ‘Koltuk’ programının bu haftaki konuğu Şeyma Subaşı oldu.

Şeyma Subaşı, daha önce giydiği ve üzerinde “Erkek arkadaşımın malıyım” ifadelerinin yer aldığı tişörtte yer alan mesajın farkında olduğunu söyleyerek “Ben sevgilimin malı olmaktan memnunum. Ben tamamen onunum o tamamen benim” dedi.

Haber Global’da Buket Aydın’ın sunduğu Koltuk programına konuk olan Subaşı, giydiği tişörtün üzerindeki mesajın fakında olduğunu belirterek “Ben malıyım lafını obje olarak görmüyorum” diye konuştu.

İlişki yaşadığı Mohammed Al Saloussi ile mutlu olduğunu söyleyen Subaşı, “Benimle yarışmıyor tam tersi yukarı çıkarıyor. Adam benimle çünkü bir yarış yapmıyor. Birbirimizi yuları itiyoruz” dedi.

Aynı fikirdeyiz! Şeyma Subaşı “mal” olduğunu kabul etti…

Haber Global ekranında Buket Aydın’ın sunduğu Koltuk programının bu haftaki konuğu Şeyma Subaşı oldu. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan Şeyma Subaşı, herkesin çok merak ettiği sorulara yanıt verdi. Haber Global’in haberine göre; programdan öne çıkan başlıklar:

Neden 5 gün sosyal medyadan uzaklaştın?

Aslında 1 hafta kadar. 1, 1.5 senedir Instagram detoksu denilen, Instagramdan uzaklaşma, telefonu ele almama, sosyal medya arası vermek istiyordum.

En son biri benim hesabımı hacklemeye çalıştı. Bir iki gün ben de Instagram hesabıma ulaşamadım. Instagramımın çalınması demek, DM’lerimin hepsinin ortaya çıkması demek. Bu duruma gelmek istemem. Tek korktuğum buydu.

Sonra Instagram hesabımı sileceğim dedim. İkinci gün sildim. Garip bir histi. Hayatımda bir şey eksildi ama güzel bir duyguydu.

Evleniyor musun?

Tam evleniyorum demeyim ama. İsteme gibi olmadı tabi ki. Aileyle İstanbul’a geldiğimiz zaman tanıştırmak istedik. Çok samimi bir ortam oldu. Benim annem ve babam İngilizce bilmezler ama bir şekilde anlaştılar. Çok tatlı, çok masum, çok güzel bir ortam oldu.

E tabi ki sormadı ama o yola gittiği için öyle oldu. Henüz evlilik teklifi etmedi. Ama evlenmeyi konuştuk.

3 ay 10 gündür birlikteyiz. Çok güzel gidiyor, bizim hikaye çok uzun.

Ailem benim mutluluğumla zaten mutlu olan insanlar. Tanıştıktan sonra da ‘Şeyma nasıl bir çocuk bu küçücük’ dediler. 25 yaşında zannediyorlar ama 36 yaşında.

Belki yıl sonu olur, yıl bitmeden evlenebiliriz.

Melisa yeniden evleneceğini duyunca ne tepki verdi?

Abi kardeş gibiler. Eğer Melisa sevmeseydi ya da istemeseydi ya da Melisa’dan öyle bir enerji almasaydım asla bu yola girmezdim.

Mutsuz ve mağdur olman mı isteniyor?

Bendeki fazla mutluluk ve pozitif olma durumu insanları rahatsız ediyor olabilir. Bazı insanlar bu duruma katlanamıyor. Ben de bunu paylaşıyorum. Paylaştığım hayat insanların özendiği hayat belki de. Onlar öyle hayat yaşamadıkları için agresifleşiyorlar.

Sosyal medya linçlerinden etkileniyor musun?

Psikolojik destek hiçbir zaman almadım. 1-2 kere gittim 8 sene önce. Ama hiçte iyi gelmedi zaten. Benim psikoloğum annem zaten.

Seni kadınlar mı daha çok eleştiriyor erkekler mi?

Benim erkeklerle alakalı hiçbir derdim yok. Hatta daha iyi arkadaşım onlarla. Gerçi Amerika’da daha fazla kız arkadaşım oldu şimdi.

Kadınlar daha çok eleştiriyor. Belki hayatlarında hiçbir şey düzgün gitmiyor. Bulundukları veya umdukları evliliklerinde belki mutlu değiller. Ama cesaretli değiller belki de. Belki de işlerinde mutlu değiller. Hayatlarında bir şekilde mutlu olmadıkları için olabilir. O yüzden beni eleştiriyor olabilirler.

Acun Ilıcalı’dan boşanmak seni “ne yapacağım şimdi ben?” duyguna itti mi?

Öyle bir duygum olsaydı zaten boşanmazdık. Ben çok güçlü bir insanım, o yüzden de bana bir şey olmaz diyorum. Ben sürekli hayatı ‘ah ben ne yaparım’ diye yaşarsam mutlu olamam.

Acun’la aramız çok iyidir. İkimizinde kalbinde kötülük yok. İkimizde kendi hatalarımızı biliyoruz. Benim çok hayranlık duyduğum insan. Biz sevgiyi dağıtan insanlarız. Bana verdiği her şey, bana yaptığı her şey için çok teşekkür ederim. Allah’tan başka kimseye tapmıyorum. Benim için para sadece bir araç.

Melisa göründüğü kadar olgun bir çocuk mu?

Aslında göründüğünden daha da olgun. 7 yaşında olmasına rağmen içine büyük bir kadın kaçmış gibi. 7 yaşındaki çocuk anne ve babayı idare ediyor. Acun çok iyi bir baba. Bütün çocuklarına bir şekilde zaman buluyor, ve değerli zaman geçiriyor. Melisa sosyal medyada yapılan linçlerin farkında değil. Anlamıyor onları.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir