Kırşehir’i sarsan Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir cinayetinde katillerden kan donduran ‘tecavüz’ itirafı!

Kırşehir'de, cesedi elleri arkadan kelepçeli bir şekilde bulunan Şeyma Demir'in katil zanlılarından Sami Aydoğan, genç kıza tecavüz ettikten sonra öldürdüklerini itiraf etti. Kendilerini polis olarak tanıtan güvenlik görevlisi iki zanlının, genç çifti gözaltı adı altında alıkoydukları öğrenildi.

featured

Kırşehir’de, cesedi elleri arkadan kelepçeli olarak Kızılırmak’ta bulunan üniversite öğrencisi Şeyma Demir’in (18) katil zanlısı olarak tutuklanan, Kırşehir Asri Mezarlığında görev yapan 2 güvenlik görevlisinden Sami Aydoğan suçlarını itiraf ederken, Şefik Ekici ise reddetti.

Kırşehir’de Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir cinayetinde şok eden gelişme! Katiller kendilerini polis olarak tanıtmış…

“POLİSİZ” DİYEREK KANDIRDILAR

Aydoğan’ın ifadesine göre, Ağbayır mevkiindeki ormanlık alana giderek alkol almaya başlayan 2 güvenlik görevlisi, Hasan Aydoğan (21) ve evlilik planları yaptığı Şeyma Demir’in (18) bölgeye geldiğini görünce, yanlarına gidip, silahlarını göstererek kendilerini polis olarak tanıttı.

İki gence, gözaltına alındıklarını söyleyerek ters kelepçe takıp, kendi otomobillerine alan güvenlik görevlileri, Kızılırmak kıyısına götürdü.

TECAVÜZ EDİP ÖLDÜRMÜŞ

Sabah’ın haberine göre burada alkol almaya devam eden 2 güvenlik görevlisi, iddiaya göre tecavüz ettikleri genç kızı, ensesinden tek kurşunla vurarak öldürüp, Kızılırmak’a attı. Ardından Hasan Aydoğan’ı da karnından vurup öldüren güvenlik görevlileri, Aydoğan’ın cesedini de yine Kızılırmak’a attı. Demir’e tecavüz edip öldürdüğünü itiraf eden Sami Aydoğan’ın da cinayetin ardından otomobilini yıkatarak, delilleri yok etmeye çalıştığı belirlendi.

DİĞER GENCİ ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Genç kızın cesedinin, montunun içinde oluşan hava kabarcıkları sayesinde su yüzüne çıktığı ve kıyıya vurduğu belirtilirken, karnından vurulduğu için vücuduna su dolduğu ve bu yüzden cesedi ırmak dibine çöktüğü tahmin edilen Hasan Aydoğan’ı arama çalışmaları ise sürüyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir