Seyhan Soylu: “Best Model’e katılanların yüzde 90’ı jigolo”

featured

Flash Tv’de yayınlanan “Al Sana Haber” programında olaylar bitmiyor.

Gökhan Çıra’nın spor arabasıyla görüntülenmesi üzerine programın yorumcularından Bahar Candan;  “Gökhan Çıra’nın bindiği araba ile plakası tanınıyor olabilir. Fakat kapat camını yürü git ya yoluna bak kardeşim.” dedi.

“GÖKHAN ÇIRA SOYTARI”

Seyhan Soylu’nun “kendini göstermek için mi yapıyor?” sorusu üzerine Candan “ Tabii ki giymiş üstüne soytarı gibi kürkü, inanın hava soğuk diye üşütmemek için giyiyorum” ifadelerini kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=7afnVZF4TZc

“GÖKHAN BİSEKSÜEL“

Seyhan Soylu’nun “Gökhan Çıra’nın yeni ilişkisi için ne düşünüyorsun?” sorusuna Bahar Candan “ Bunlar üç erkek bir kız geziyorlar Gökhan biseksüel diye biliyorum ben. Herkes tercihinde özgür psikolojik hem bilemiyorum ben biyolog değilim. İnsan biyolojisinden anlamam kendi biyolojimi bilirim sadece ama böyle bir şey hissediyorsa da yaşasın” dedi.

Seyhan Soylu sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ye canlı yayında uyarılarda bulundu.

Soylu “Sevgili Selin Ciğerci, Türk toplumu Gökhan Çıra ile seni çok yakıştırdı. Kimliğinden dolayı yaşam biçimi ile de ilginç geldin. Türk halkı mazlumu sever, senide bağırlarına bastı.” dedi.

Selin Ciğerci’nin yeni aşkı geçtiğimiz ay kız arkadaşını darp edip parasını alan Tolga Kulakçı çıktı

“BEST MODEL’E KATILANLARIN YÜZDE DOKSANI JİGOLO”

Seyhan Soylu sözlerine devam ederken, Selin Ciğerciye hitaben “Kibir, Ego Allah’ın en sevmediği insanı duygudur. Her çıkışın bir inişi var. Medya dünyası da aynı Türk halkı gibi mazlumun yanında olur, başarıyı takdir eder. Eğer onların yarattığı bir medya figürüysen ve şöhretin gücüne kendini kaptırırsan bir anda seni çıkarttıkları gibi aşağıya indirir. Bu sana bir abla tavsiyesi. Ayrıca Selinciğim Gökhan’la yollarını ayırdıktan sonra birçok erkekle adın çıkması hoş bir şey değil, Türk halkı seni tek eşli mazbut ve mağdursun diye yanında oldu.  Senin boşandıktan sonra 1 ayda 3 adam ile adın çıkması bana göre büyük hata. Hele ki Best Model yarışmasındaki o şahısla diğer kişilerle adının çıkması bana göre o mazbut ev hanımı mutaassıp bir kadın imajını zedeledi.” dedi.

Soylu “ Ben sana abla olarak söylüyorum, O Best Model’deki çocukla eğer birlikteysen, Best Model yarışmasına katılanların yüzde doksanı jigolo zaten. Yüzde onu da gerçekten tiyatro oyunculuk eğitim almış kişiler ünlü olmak isteyen kişiler.  Şimdi Selin Ciğerci sen benim kardeşimsin bende seni severim, bilirsin sana hep stratejik zamanlarda arayıp aman bunu şunu yapma dedim. İlişkinizi vıcık vıcık ederseniz her ikinizde yıpranır geldiğiniz noktalara belki ekonomik olarak dönmezsiniz ama itibar olarak gidersiniz” ifadelerini kullandı.

“SENİ TENİS TOPUNA ÇEVİRİRLER”

Selin Ciğerci’nin Best Model yarışması adayı Tolga Kulakçı ile gündeme gelmesinin ardından,  Seyhan Soylu “ Bir gün basketçiyle, bir gün hentbolcuyla bir gün futbolcuyla ilgilenirsen seni tenis topuna çevirirler” dedi.

“SELİN CİĞERCİ GÖKHAN ÇIRA’YI YARATMADI”

Soylu “ Selin Ciğerci ayrıca Gökhan Çıra’yı yaratmadı. Selin bunu aklına koysun. Gökhan Çıra, Selin Ciğerci’yi yarattı. Kolay mı Tarlabaşı’ndan birini alıp hemde henüz ameliyat olmamışken aşk yaşamak, sonra ameliyatı bekleyip nikah kıymak. Her baba yiğidin harcı değil. Bu halk böyledir bunu aklına koy. Onun için sana bir abla tavsiyesi Gökhan gaflete düştü ihanet etti diyelim Erkek şerefi Kadın namusu temsil eder. Sen namusunla otursana. Ayrıca Erkek aldatırsa zampara, kadın aldatırsa ne derler malum. Hem erkeğin elinin kiri olduğundan dolayı da erkek bir gün onunla olur yarın onunla olur, önemli olan kadınların başkalarıyla kaşelenmemesi gerek” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir