Murat Ongun’un övdüğü İBB muhtarlıklar müdürlüğü çalışanı Eylem kod adlı Sevtap Ayman kimdir?

featured

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Osman Gökçek, dün Ankara’da bir araya gelen CHP’li Belediyeler için ise Kemal Kılıçdaroğlu porföyünü bozmadığını Mansur Yavaş’ın ve İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na nankörlük ettiklerini belirtti.
Bugün o koltuklarda oturmalarının en büyük rol oyuncusunun Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

Osman Gökçek:” İmamoğlu ve Yavaş’ın seçilmesinde en büyük pay sayın Kılıçdaroğlu’na ait ama sürekli olarak ihanet ediyorlar.”

TERÖRE DESTEK VEREN DİAYDER ÜYELERİ İMAMOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ MÜ?

Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, gündemde yer alan İBB’ye alınan terörist mensuplarına dair belgeler göstererek açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında teröre destek veren DİAYDER üyelerinin İmamoğlu ile görüştüğünü belgelerle kanıtladı.

Osman Gökçek, ”PKK terör örgütünün diyanet işleri başkanı olarak gördüğü isim Ekrem Baran’dır. Bu kişi de DİYADER’in başkanıdır ve İBB ile ilişkisi vardır. Terör örgütüne destek veren bu derneğin bazı üyeleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini söylüyorlar!”

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NDAN İBB’YE İLTİSAK SORUŞTURMASI

İçişleri Bakanlığı tarafından İBB’de işe başlayan terör mensupları hakkında açılan soruşturmada algı oluşturduklarını İçişleri’nin kayyum amaçlı yaptığını iddia edenlerin bu kadar basit düşünmelerine gülüp geçtiğini belirtti. Sayın Osman Gökçek, Böyle bir şeyin olmadığını aksine 2018 yılında terör ile ilişkileri var mı yok mu hükmünde olan detaylı devlet arşivinde araştırılması hükmü CHP’li vekiller tarafından kaldırıldığını belirtti. Osman Gökçek:” Sayın İmamoğlu iltisaklı olan kişilere işlem yapmak yerine devleti suçlar pozisyona giriyor!”

ANAOKULUNDA SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Osman Gökçek, Maltepe’de özel bir anaokulundaki görüntülerin CHP zihniyetinin dine karşı olduğunu ve CHP’li eski aday adayına ait olan anaokulunun kapatılması gerektiğini belirtti.

Osman Gökçek’in konuşmasının satır başları şu şekilde:

”İmamoğlu ve Yavaş’ın seçilmesinde en büyük pay sayın Kılıçdaroğlu’na ait ama sürekli olarak ihanet ediyorlar. Sayın İmamoğlu iltisaklı olan kişilere işlem yapmak yerine devleti suçlar pozisyona giriyor!

PKK terör örgütünün diyanet işleri başkanı olarak gördüğü isim Ekrem Baran’dır. Bu kişi de DİYADER’in başkanıdır ve İBB ile ilişkisi vardır. Terör örgütüne destek veren bu derneğin bazı üyeleri CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini söylüyorlar… Bu derneğin takvimlerini bastırmak için İBB’den finans sağlanarak bütçe gidiyor 34 bin lira ve ne hikmettir para giden matbaanın sahibi PKK propagandası yapmaktan hakkında işlem yapılan kişi.

Değer aile PKK terör örgütlerinde ölen kişilerin yakınlarıdır. İBB’nin onur marketten aldığı alışveriş kartları bu terör örgütü mensuplarının ailelerine gitti.

Belediyelere giren bu işçilerin devlet arşivi tarafından araştırılması yönünde hüküm koydu bu hükmü 114 CHP’li milletvekili imzasıyla kaldırıldı çünkü burada bir yapılanma yapmayı düşünmüşler!

Murat Ongun’un övdüğü Eylem kod adlı Sevtap Ayman kimdir?

PKK’ya kırsal alana elaman aktarımında bulunma olayından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış kişidir ve İBB görevine devam ettiriyor. Herkes sanki dilini yutmuş susmuş görmemezlikten gelmeye çalışıyor!

Doktorların bu iş ile ne alakası olabilir? PKK terör örgütüyle iltisaklı olan kişilerden dolayı bir teftiş açıldığı söyleniyor Tabipler odası açıklama yapıyor!”

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir