Sevgililer gününde dehşet! Mihrican Ekmenci, kocası tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü.

featured

Olay, gece yarısı İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, mühendis Oğuz Taner Ekmenci, zaman zaman şiddet uyguladığı iki çocuk annesi eşi Mihrican Ekmenci ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

EŞİNİ BIÇAKLADIKTAN SONRA OĞLUNA HABER VERDİ

Tartışma sırasında eline aldığı bıçakla Mihrican Ekmenci’ye saldıran Oğuz Taner Ekmenci, eşini boğazından bıçaklayarak ağır yaraladı. Mihrican Ekmenci’yi bıçakladıktan sonra dedesinde kalan oğluna telefonla haber veren Oğuz B.E., Cinayet Bürosu ekiplerince kısa sürede yakalandı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri, Mihrican Ekmenci’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Gözaltına alınan Oğuz B.E., sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Mihrican Ekmenci’nin cansız bedeni ise otopsi için Eğitim Araştırma Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.

PAZARDA SALÇA SATIYORDU

Öldürülen Mihrican Ekmenci’nin halk eğitim kurslarında eğitmenlik yaptığı ve pandemi sebebiyle bir süredir işsiz olduğu öğrenildi. Mihrican Ekmenci’nin işsiz olduğu süre zarfında Kahramanmaraş’ta yaşayan ailesinin gönderdiği salçaları pazarda sattığı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir