Seversin’in Asya’sı İlayda Alişan’ın eski sevgilisi şaşırttı! Meğer Survivor’da yarışmış

Seversin dizisiyle ekranlara dönen genç oyuncu İlayda Alişan'ın bir dönem eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

featured

Seversin’in Asya’sı İlayda Alişan‘ın eski aşkı Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü çıktı!

İLAYDA ALİŞAN KİMDİR?

İstanbul Bilgi Üniversitesi Moda Tasarımı bölümünden mezun olan İlayda Alişan, oyunculuk hayatına reklam filmlerinde oynayarak başladı.

Dizi dünyasına ise Bir Çocuk Sevdim ile giriş yapan İlayda Alişan, daha sonra Gönül Hırsızı, Benim Adım Gültepe, Serçe Sarayı, Bana Sevmeyi Anlat, Rüya gibi dizilerde boy gösterdi.

Çukur dizisinde hayat verdiği Akşın Koçovalı karakteriyle dikkatleri üzerine çeken İlayda Alişan, daha sonra rol aldığı Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız ile ününü yurtdışına taşıdı.

Masumiyet dizisinde canlandırdığı Ela Yüksel karakteriyle yıldızını iyice parlatan ve son olarak Kırmızı Oda dizisiyle izleyici karşısına çıkan Alişan, Kanal D’nin yeni dizisi Seversin ile ekranlara döndü.

Başrolünü Burak Yörük ile paylaştığı dizide Asya karakterine hayat veren güzel oyuncu, özel hayatıyla merak konusu oldu.

Hakkında araştırma yapanlar, 26 yaşındaki oyuncunun eski sevgilisinin gördüklerinde ise şaşkınlık yaşadı.

SERKAY TÜTÜNCÜ İLE AŞK YAŞADI

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de beğeni toplayan İlayda Alişan, birlikte rol aldıkları Masumiyet dizisinin setinde tanıştığı Serkay Tütüncü ile aşk yaşamaya başladı.

Bodrum’da el ele görüntülenen Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan çiftinin aşkları uzun sürmedi ve ikili ani bir kararlar yollarını ayırdı.

İlişki sürecinde sık sık fotoğraf atan ve birbirinin fotoğraflarına aşk dolu yorumlar yapan çiftin ayrılığı herkesi üzdü.

TV8’de yayınlanan Survivor 2016 yarışmasına katılıp Gönüllüler takımında yer alan ve yarışmayı 2. olarak tamamlayan Serkay Tütüncü, Survivor bittikten sonra oyunculuğa adım atmıştı.

Seversin nerede çekiliyor? Kanal D’nin yeni dizisi Seversin oyuncuları kimdir? Seversin uyarlama mı?

Dizideki rolü gerçek çıktı! Kırmızı Oda’nın Süveyda’sı İlayda Alişan’ın acılarla dolu hayat hikayesi…

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir