Zafer Suç Örgütü’nde yeni skandal: Sevda Gül Tunçer’in ağabeyine Antalya’da dayak

Adı Ümit Özdağ ile aşk dedikodularına karıştığı iddiasıyla geçtiğimiz haftalarda gündem olan ve Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Av. Sevda Gül Tunçer’in ağabeyi Alper Tunçer, Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığı’nda saldırıya uğradı.

featured

Zafer Partisi’nde taciz, darp ve şantaj skandallarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde Zafer Partisi’nden istifa eden ve adı Ümit Özdağ ile aşk dedikodularına karışan Av. Sevda Gül Tunçer’in ağabeyi Alper Tunçer Zafer Partisi Antalya İl Başkanlığında saldırıya uğradı.

Zafer Partisi‘ni karıştıran istifa! Sevda Gül Tunçer ile Ümit Özdağ arasında neler yaşandı?

Zafer Partisi’nden geçtiğimiz günlerde istifa eden Antalya İl Başkanı Galip İlya tarafından darp edilen Tunçer’in dayak yediği anların ses kayıtları ortaya çıktı.

Mahkemeden ‘Zafer Partisi’nde yasak aşk depremi!’ haberine erişim engeli!

ALI ÇOLAK DA SALDIRIDAN NASİBİNİ ALDI

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Çolak’ın da bulunduğu ortamda tekme tokat dövülen Alper Tunçer’in yardımına koşmak isteyen Çolak ve adamı Hakan Çelen de saldırılardan nasibini aldı.

 

EVRAKTA SAHTECİLİK İDDİASI

Zafer Partisi Antalya İl Teşkilatı’na usule aykırı üye kaydı yaptığı ve Antalya İl Başkanı’nın kayıt defterinde karar alarak yapması gereken işlemleri “Ben genel başkanın baş danışmanıyım” diyerek usulsüz olarak kendi başına yaptığı iddia edilen Alper Tunçer, dönemin il başkanı Galip İlya tarafından önce uyarılmış.

Ancak “Ben genel başkanın danışmanıyım, istediğimi yaparım” deyince de il başkanlığında darp edilmiş.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir