Serok Ahmet’e Şırnak’ta şok! 30 kişiyle miting yaptı

Şırnak'a ziyarette bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun kent meydanında yaptığı miting fiyaskoyla sonuçlandı. Davutoğlu'nu hepi topu 30-40 kişi dinledi.

featured

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 30 kişilik mitingiyle siyaset tarihine geçti.

Davutoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak’a geldi. Davutoğlu, beraberinde eşi Sare Davutoğlu ve parti yöneticileri ile ilk olarak İdil ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ardından Şırnak’a geçen Davutoğlu, parti otobüsünden Şırnaklıları Türkçe ve Kürtçe selamladı.

Gelecek Partisi İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren Davutoğlu’nun vatandaşlara hitap etti.

Bina önünde toplanan kalabalığın az olması, objektiflere takıldı.

“TÜRKİYE’DE HİÇBİR DİL YASAK OLMAYACAK”

DHA’nın haberine göre Gelecek Partisi İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştiren Davutoğlu, burada yaptığı konuşmada, “Biz gençlere hayat vermeye geliyoruz. Biz gençlerin geleceğini aydınlatmaya, parlak kılmaya geliyoruz. Size söz veriyorum; bizim yönettiğimiz Türkiye’de Türk, Kürt, Sünni, Alevi ayrımı olmayacak. Bizim yönettiğimiz Türkiye’de hiçbir dil, lehçe yasak olmayacak. Biz milleti birleştirmeye, kardeş kılmaya geleceğiz. Ülkeyi ne KCK’ya ne de kayyuma teslim edeceğiz. Bu bölgeleri de, bu şehirleri de bu bölgelerin, bu şehirlerin yiğit onurlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yönetecek. İşte biz böyle bir gelecek için yola çıktık” diye konuştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir