Türkiye, Serkan Kıyak’ın intiharına sebep olan ahlaksız eş Zehra Kıyak’a beddua yağdırıyor…

İki yıllık eşi Serkan Kıyak ve çocuğunu bırakarak Pideci Gökhan ile kaçan Zehra Kıyak'a, eşinin intiharından sonra sosyal medyadan tepki yağıyor. Serkan Kıyak'ın Müge Anlı'nın programına katılarak eve dönmesi için ikna etmeye çalıştığı Zehra Kıyak'ın canlı yayında söyledikleri karakterini ele vermişti...

featured

22 yaşındaki Zehra Kıyak, anneannesinin bakım kartını da alarak eşi Serkan Kıyak ve çocuğunu bırakarak pideci Gökhan ile kaçmıştı.

Yetiştirme yurdunda büyüyen Serkan Kıyak, evliliğinin ikinci yılında eşi tarafından terk edildi. Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak’ın canlı yayına bağlanmasının ardından sinir krizi geçirdi. Bir çocuk sahibi çiftin evliliği bitme noktasına gelirken Zehra Kıyak, Pideci Gökhan’la birlikte olduğunu açıkladı.

https://twitter.com/atvcomtr/status/1467791614852894724?s=20

Karısının canlı yayındaki açıklamalarından sonra sinir krizi geçiren Serkan Kıyak, stüdyodan güçlükle çıkarıldı. Kendisini yerlere atarak gözyaşı döken genç adam, “Çocuğum, benim gibi annesiz büyümesin” diyerek ağladı. Zehra Kıyak’ın kendisini daha önce beş kez aldattığını dile getiren Serkan Kıyak, “Daha önceki hatalarını affettim. Bunu da affederim, yeter ki gel” diye konuştu.

BEN SENİ SİLDİM

Zehra Kıyak ise kocasına dair içinde bir sevgi kalmadığını söyleyerek Pideci Gökhan’la yaşamaya devam edeceğini ifade etti. Bir çocuk annesi kadın, “Ben seni sildim. Rahatım yerinde. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Ailemi de sildim, onlarla da görüşmeyeceğim. Annem, anneannem kimse umurumda değil” dedi.

SERKAN KIYAK CANINA KIYDI

Eşini tüm çabalarına rağmen geri dönmeye ikna edemeyen Serkan Kıyak, bugün akşam saatlerinde Uşak’ta bulunan evinde canına kıydı.

İntiharıyla Türkiye’yi şok eden Serkan Kıyak, son mesajında Zehra Kıyak’a böyle seslenmiş

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir