Dün dönsün diye kendini yerlere atmıştı! Serkan Kıyak’tan pideci Gökhan’a kaçan eşi Zehra Kıyak hakkında şok karar…

featured

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Serkan Kıyak, 4 gün önce Uşak’ta kaybolan eşi Zehra Kıyak’ı bulmak için yardım istedi.

2 yıllık evliliklerinde eşinin birkaç kez başkalarıyla da görüştüğünü söyleyen Serkan Kıyak, başkaları tarafından kandırılıp götürüldüğünü iddia etti.

6 Aralık 2021 Pazartesi günü Müge Anlı 4 gündür kayıp olan Zehra Kıyak’ı buldu.

PİDECİDEN ŞÜPHELENMİŞ

Eşi ile bir tencere, bir halı ile evlendiğini, yuva kurduğundan söz eden Serkan Bey, eşinin her şeye inanan bir insan olduğunu, tehdit edildiğini ve kaçıp polise gitmesini istedi Zehra Hanım, eşi ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini dile getirince Serkan Bey zaten pideciden şüphelendiğini, defalarca affettiğini, eşinin hep kendisini aldattığını, neden yaptığını sorgulayıp eşinin dönüp gelmesini, bahsi geçen pidecinin 2 çocuğu olduğunu ifade etti.

Kendisinin bir kere bile alkol içmediğini, 87 yaşındaki nenesini nasıl bırakıp gittiğini, eşinin annesinin sülalesinin perişan olduğunu dile getiren Serkan Bey’e Zehra Kıyak’tan yanıt geldi.

“EŞİMİ BURAYA GETİRİN” DEDİ, KENDİNİ YERLERE ATTI

Zehra Hanım, eşini kesinlikle istemediğini, kendi rahatının yerinde olduğunu, anneannesinin umurunda olmadığını, kimsenin kahrını çekecek durumda olmadığını, zorunda olmadığını ama çocuğunu bir şekilde alacağını dile getirdi.

“Pideci Gökhan’layım beni aramayın” diyen Zehra Kıyak’ın sözlerinin ardından Müge Anlı canlı yayında bulunan eş Serkan Kıyak sinir krizi geçirdi. “Eşimi buraya getirin, Onunla yüz yüze konuşmak istiyorum” feryatları ile kendini yerden yere atan Serkan Bey’in gözyaşları Müge Anlı canlı yayınını izleyenleri şaşkına çevirdi.

Müge Anlı’da aranan Zehra Kıyak “Ben pideci ile kaçtım, beni arama” deyince, kocası Serkan Kıyak kendini yerlere attı

“BOŞANMAK İSTİYORUM”

Yaşananların ardından Serkan Kıyak bugün Müge Anlı canlı yayınına yeniden katıldı ve “Çocuğunu seven anne bırakıp gider mi? Ben evladım için feryad ettim dün, artık boşanmak istiyorum.” dedi.

“O utansın, ben anneannesine de bakacağım” diyen Serkan Kıyak, eşinden boşanmak istediğinin altını çizdi.

Kısa sürede gündem olan Müge Anlı’daki Zehra Kıyak’ın sözlerine ünlü televizyoncu yenileri ekledi. Zehra’nın eşini ve çocuğunu istemediğini belirten Müge Anlı, Serkan’a, “Sen bu işi unut, boşver” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir