Eşi pideciye kaçan Serkan Kıyak intihar etti! Serkan Kıyak öldü mü?

Müge Anlı'da karısı pideciye kaçan Serkan Kıyak, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evliliklerinde hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Serkan Kıyak, 2.5 yıllık evliliklerinde Zehra'yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini söylemişti. Serkan Kıyak'ın intihar ettiği ve öldüğü iddia edildi.

featured

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te yaşananlar yine herkesi şaşkına çevirdi. Yayına katılan Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak’tan günlerdir haber alamadığını söyledi. Eşinin daha önce de başkalarıyla görüştüğünü söyleyen Serkan Kıyak, kandırılarak evden gitmiş olabileceğini iddia etti.

Zehra Kıyak, eşi ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini dile getirince Serkan zaten pideciden şüphelendiğini, defalarca affettiğini, eşinin hep kendisini aldattığını, neden yaptığını sorgulayıp eşinin dönüp gelmesini, bahsi geçen pidecinin 2 çocuğu olduğunu ifade etti.

“PİDECİ GÖKHAN’LAYIM”

Kendisinin bir kere bile alkol içmediğini, 87 yaşındaki nenesini nasıl bırakıp gittiğini, eşinin annesinin sülalesinin perişan olduğunu dile getiren Serkan Kıyak’a Zehra Kıyak’tan yanıt geldi.

Zehra, eşini kesinlikle istemediğini, kendi rahatının yerinde olduğunu, anneannesinin umurunda olmadığını, kimsenin kahrını çekecek durumda olmadığını, zorunda olmadığını ama çocuğunu bir şekilde alacağını dile getirdi.

BUGÜN ACI HABER GELDİ

Eşinin evini terk etmesi ile bunalıma giren Serkan Kıyak telefonla akrabalarını arayarak helallik istedi. Konuştuğu akrabalarının 112 sağlık ekiplerini arayarak yardım istemesi üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekiplerinin 32 yaşındaki Kıyak’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Türkiye, Serkan Kıyak’ın intiharına sebep olan ahlaksız eş Zehra Kıyak’a beddua yağdırıyor…

Yapılan savcılık incelemesinin ardından Serkan Kıyak’ın cenazesi  Uşak Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldığı öğrenildi.

https://twitter.com/sultandibiz/status/1469999804218548227?s=20

https://www.youtube.com/watch?v=KOjPWtBFPKg

Müge Anlı’da ilginç anlar! Eşi pideciye kaçtı, Serkan Kıyak mutfağa girip börek yaptı…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir