Müge Anlı’da ilginç anlar! Eşi pideciye kaçtı, Serkan Kıyak mutfağa girip börek yaptı…

Evden kaçan eşi Zehra Kıyak'ı aramak için Müge Anlı'ya başvuran Serkan Kıyak, eşinin pideciye kaçtığı haberiyle birlikte kendini stüdyoda yerlere atmış ve eşinin dönmesi için yalvarmıştı. Zehra Kıyak'tan boşanma kararı alan Serkan Kıyak, mutfağa girip börek yaptı.

featured

Eşinin eve dönmesi için Müge Anlı’dan yardım isteyen Serkan Kıyak, dakikalar sonra canlı yayında eşinin bulunduğu bilgisini aldı.

Eşi ile bir tencere, bir halı ile evlendiğini, yuva kurduğundan söz eden Serkan, eşinin her şeye inanan bir insan olduğunu, tehdit edildiğini ve kaçıp polise gitmesini istedi.

Zehra Kıyak, eşi ile görüşmek istemediğini, eşini sildiğini dile getirince Serkan zaten pideciden şüphelendiğini, defalarca affettiğini, eşinin hep kendisini aldattığını, neden yaptığını sorgulayıp eşinin dönüp gelmesini, bahsi geçen pidecinin 2 çocuğu olduğunu ifade etti.

“PİDECİ GÖKHAN’LAYIM”

Kendisinin bir kere bile alkol içmediğini, 87 yaşındaki nenesini nasıl bırakıp gittiğini, eşinin annesinin sülalesinin perişan olduğunu dile getiren Serkan Kıyak’a Zehra Kıyak’tan yanıt geldi.

Zehra, eşini kesinlikle istemediğini, kendi rahatının yerinde olduğunu, anneannesinin umurunda olmadığını, kimsenin kahrını çekecek durumda olmadığını, zorunda olmadığını ama çocuğunu bir şekilde alacağını dile getirdi.

“Pideci Gökhan’layım beni aramayın” diyen Zehra Kıyak’ın sözlerinin ardından Müge Anlı canlı yayında bulunan eş Serkan Kıyak sinir krizi geçirdi.

Müge Anlı’da aranan Zehra Kıyak “Ben pideci ile kaçtım, beni arama” deyince, kocası Serkan Kıyak kendini yerlere attı

ZAHİDE YETİŞ’İN PROGRAMINDA YARIŞACAK

Müge Anlı canlı yayınında yeni bir gelişme yaşandı. Eşinden ayrılmaya karar veren Serkan Kıyak, mutfağa girdi.

Yaptığı böreği Müge Anlı’ya ikram eden Kıyak, hayatında yeni bir başlangıç yapacağını belirtti.

Öte yandan Serkan Kıyak’ın yine atv ekranlarında yayınlanan Zahide Yetiş’in programında yarışacağı öğrenildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir