Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Aksu koronavirüse yenik düştü

featured

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Serik Belediyespor’da başkan Ali Aksu, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Pilot takım Antalyaspor’dan yapılan açıklamada, “Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Aksu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesi, sevenleri ve Serik Belediyespor camiasına başsağlığı dileriz.” ifadeleri kullanıldı.

Daha önce 2018–2019 futbol sezonunda Serik Belediyespor Kulüp Başkanlığı yapan Aksu, 31 Mart 2021 tarihinde yapılan olağan genel kurulda yeniden başkan oldu. Aksu, Serik Belediyespor’un Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e çıktığı sezonda şampiyonluk yaşamış, 3. Lig’in ilk yılında da play off maçlarında final oynayarak 2. Lig’in kapısından dönmüştü.

Seçim öncesi neler söylemişti?

Kulüpteki seçim öncesinde açıklamalar yapan Ali Aksu, “Serik Belediyespor benim sevdamdır. Serik Belediyespor 3. Lige çıktığı yıl kulüp başkanlığını yapmıştım. Takımı 2. Lige çıkarmak için elimizden geleni yaptık ancak finalde kaybetmiştik. Serik Belediyespor kulübümüz bu yıl 2. Lig’de en iyi şekilde mücadele ediyor. Pandemiden dolayı genel kurul 2-3 defa ertelenmişti. Serik halkı ve Serik Belediyespor’u sevenler sürekli kamuoyunda başkan olmamı istiyorlar. Bende Serik’i çok seviyorum. Sürekli başkan olmamı isteyen büyüklerimiz de var. Yaptığım son görüşmelerden sonra mevcut başkan Ramazan Kaçar da aday olmayacağını belirtti. Ben de ekibimle birlikte kongrede adayım” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir