Serhat ve Barbaros MasterChef olmak için yarışıyor! Peki Masterchef Türkiye’nin şampiyonluk ödülü ne?

featured

Ekranların en sevilen ayrışma programı MasterChef, Serhat ve Barbaros arasında büyük final heyecanı ile ekrana geldi. Yarışmanın kazananına ise verilecek ödül uzun zamandır merak konusu olmuştu. Canlı yayında MasterChef şampiyon ödülü de açıklandı. 2020 MasterChef şampiyon ödülü nedir?

En çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’de 2 ocak cumartesi günü Serhat ve Barbaros, jürinin kendilerinden istenen üç tabağı başarı ile sundu. Oyunların sonunda Serhat 66, Barbaros ise 69 puana ulaştı. Böylelikle pazar günü yapılan son oyuna Barbaros önde başlamış oldu.

Mahmet, Somer ve Danilo şefler, finali kendilerini temsil eden tabaklarla noktalamalarını istedi. Böylelikle kendi istedikleri ve yaratıcılıklarını kullanabildikleri başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü ile 10 puan üzerinden değerlendirilecekler. Yarışmanın henüz şampiyonu belirlenmedi. İlk etap ardından Serhat 91, Barbaros ise 92 puana ulaştı.

2020 MasterChef ödülü nedir?

3 Ocak Pazar akşamı ekrana gelen final bölümünde Serhat ile Barbaros kıyasıya mücadele etti. Son oyun olan imza tabağı yarışmasından hemen önce jüri, yarışmanın şampiyonuna verilecek ödülü takdim etti. Yarışmayı kazanan ve şampiyon olan isim lüks bir Jeep araç sahibi olacak.

Geçmiş sezonların MasterChef ödülleri

2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019’da ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir