Sergen Yalçın’ın yeni adresi YouTube oldu

2021'de Beşiktaş'ı hem Süper Lig'in hem de Türkiye Kupası'nın şampiyonu yapan Sergen Yalçın, 9 Aralık'ta ayrıldıktan sonra işine geri dönecek. Ancak Yalçın bu kez sahada değil kamera önünde olacak.

featured

Beşiktaş’a 2020-2021 sezonunda çifte şampiyonluk yaşatan Sergen Yalçın, geçen sezon ise kötü sonuçların ardından takıma veda etmişti. Görevi bıraktıktan sonra tatil yapan ve futboldan uzak kalan Yalçın’ın yeni adresi belli oldu.

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası zaferleri sonrasında Beşiktaş’tan 9 Aralık’ta ayrılan Sergen Yalçın, yorumculuğa geri dönüyor. Bu kez TV kanalında değil, aylık bir derginin Youtube kanalında yorum yapacak olan Yalçın’ın tercihi eleştirildi.

Sergen Yalçın, Dominik’e neden gitti? İşte yeni görevi!

TEKLİFLER GELİRKEN…

Beşiktaş’ı şampiyon yaptığı sezonda büyük beğeni toplayan ancak sonraki sezonda da eleştirilerin hedefi haline gelen Sergen Yalçın’ın yeni sezon öncesi birçok teklif gelmesine rağmen teknik direktörlük yapmayacak olması Beşiktaş taraftarlarını da şaşırttı. Twitter’da paylaşılan fotoğraf sonrasında siyah-beyazlı taraftarlar, Sergen Yalçın’a eleştiride bulundular.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir