Sergen Yalçın istifa ediyor! Taraftardan #GidemezsinSergenYalçın tepkisi…

featured

Süper Lig’in 14. haftasında Giresunspor’a sahasında 4-0 mağlup olan Beşiktaş’ta Teknik Direktör Sergen Yalçın maçın ardından düzenlenen basın toplantısında maçı değerlendirmişti.

“OLMAYINCA OLMUYOR”

Bireysel performansların düşüklüğünün yanı sıra çok farklı bir oynadıklarını da söyleyen Sergen Yalçın, takımda bir problemin olmadığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı:

“Maaşlar günü gününe ödeniyor. Aralarında hiçbir sorun yok. Bizim de oyuncularla problemimiz yok. Buradan çıkışı göremiyoruz. Görmek istiyoruz ama bu bugünlük durum değil. İlk oynadığımız Borussia Dortmund maçından sonra bütün düzenimiz bozuldu. Sakatlıklar başladı, lige dönüyoruz, sakatlıklar sürüyor. Yeni antrenman metotları buluyoruz, her şeyi yapıyoruz ama bazen işler olmadığında olmuyor. Bazen düzeltemiyorsunuz işleri. Burada kimin olduğunun önemi yok. Oyuncuların psikolojisi bozuluyor, reaksiyon göstermesi gerekiyor ama dönüşü yapamıyor.

“ZARAR VERMEK İSTEMİYORUM”

Bizden daha üzgün birisi olabilir mi? Ama yapacak bir şey yok. Çok da fazla zarar vermek istemiyorum. Taraftarlarımız çok sahip çıkıyorlar bize. İşler kötü gittiği zaman sorumluluk alabilecek kapasitedeyim. İşler iyi gitmiyor, kazanamıyoruz. Birçok sorunumuz var. Biraz da kader maalesef bizi buraya götürüyor. İlk 10 dakikada 4 tane yüzde 100 pozisyonumuz var ama top kaleye girmiyor, kaleye gelen ilk atakta penaltı oluyor. Tabii ki bu düşüşten üzgünüz ama elimizden gelen bu.”

İSTİFA ETMEYE HAZIRLANIYOR

NTV’de yer alan habere göre, Süper Lig’de bu sezon istenen performansı gösteremeyen Beşiktaş, en son  Giresunspor’a 4-0 yenildi.

Konuya ilişkin Başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşecek olan teknik direktör Sergen Yalçın’ın, istifasını sunacağı öğrenildi.

TARAFTARLAR SERGEN’İ BIRAKMIYOR

Sergen Yalçın’ın istifasına karşı çıkan Beşiktaş taraftarları, sosyal medyada #GidemezsinSergenYalçın etiketini üst sıralara taşıdı.

İşte yazılanlar:

https://twitter.com/LacazetJK/status/1464720666943496198?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir