Sergen Yalçın 6-0’lık Rizespor maçını değerlendirdi: “Fantastik bir skor oldu”

featured

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Rizespor’u 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçı değerlendiren Yalçın, “6-0 fantastik bir skor oldu. Böyle bir skor beklemiyorduk. Oyuncularım çok tempolu oynadılar. Futbolun doğrularını yaptık. Bu oyundan fazlasıyla memnunuz. Zorlu bir Ocak ayı bizi bekliyor, zor maçlar var. Kazanmak ve 3 puan almak sevindirici. İyi oynayarak kazanmak daha da mutlu ediyor. Geçen hafta oyun beğenilmedi. Her zaman iyi oyun ortaya çıkmaz. Maç başlasın, son dakikaya kadar takım pozisyona girsin gibi bir şey futbolda yok. Bazen çok iyi savunma yapan takımlara karşı oynuyoruz ve açmakta zorlanabiliriz. Oyuncularımız sahada sağlam duruyor. Takım savunmamız gelişiyor, hücumda iyi isimlerimiz var. Rotasyon yapıyoruz, herkes elinden geleni yapıyor. Bu da bir takım için çok sevindirici.” dedi.

“Gol yemeyi kafaya takmamalıyız”

5 maçtır gol yemedikleri hatırlatılan genç hoca, “Gol yiyebiliriz. Dünyada gol yemeyen takım mı var? bunu kafaya takmamalıyız. Kaybedersin, berabere kalırsın ve bunlar bu oyunda var. Çok da abartmamak lazım. Bazen kötü günler olur, önemli olan sahada mücadele etmek. Mücadele etmezsek, problem var demektir. Oyuncular, bizi anladı ve ne istediğimizi biliyorlar, mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

“Hasic dediklerimi anlamış”

Hasic’in beklentileri karşılayacağını söyleyen ve kendisiyle görüştüğünü belirten Yalçın, “Ajdin Hasic, bizi biraz sıkıntıya soktu. attığı golü beğendim. Kumaşı olan ve yetenekli bir oyuncu. İki, üç gün önce odama geldi ve konuşmak istediğini söyledi. Onunla bir süre konuştuk. Ona ne istediğimi anlattım, demek ki ne istediğini anlamış. O çocuktan olur, ben de öyle düşünüyorum. Ancak bu oyunun nasıl oynandığını anlaması gerekiyor. Ben yetenekliyim oynarım diye bir şey yok. Bizim istediğimizi anlayacak ve ona göre oynayacak.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir