Sergen Deveci’den sevenlerini rahatlatan fotoğraf

Amasya'da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüsün TIR’a çarpması nedeniyle yaşanan kazada ağır yaralanan Sergen Deveci sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

featured

Amasya’da, turneden dönen tiyatro ekibini taşıyan minibüs bir TIR’a çarpmış, kazada 3 tiyatro oyuncu yaşamını yitirirken; sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek yaralanarak hastaneye sevk edilmişti.

DEVECİ’DEN FOTOĞRAFLI AÇIKLAMA

Öte yandan Ceyhun Fersoy ve Melis İşiten’in durumunun iyi olduğu, Sergen Deveci’nin ise ağır olduğu ifade edilirken; Deveci’den fotoğraflı bir açıklama geldi.

sergen deveci

 

Resmi sosyal medya hesabından paylaşım yapan Deveci, ”Bazı haberlerin önüne geçmek ya da durdurmak için paylaşım yapmak zorundayım. Şu süreçte birlikte yollardan geçtiğimiz arkadaşlarımızı kaybetmenin acısını hissediyorum sadece. Haberlerin aksine gayet iyiyim, hissediyorum, yemek yiyorum ve tepki veriyorum. Gündemi bu şekilde meşgul ederek size zarar vermek istemiyorum. Sevginizi kısacık sürede gayet derinden hissettim. 2’nci baharımın geriye kalan kısmında hep buna, bu sevgiye layık olmaya çalışacağım. Kaybettiğimiz canlarımıza, arkadaşlarımıza, dostlarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Sağlıklı günlerde görüşmemiz dileklerimle lütfen benim için endişelenmeyin” ifadelerini kullandı.

Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl, öldü mü?

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir