Sergen Deveci kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Sergen Deveci’nin sağlık durumu nasıl, öldü mü?

Ünlü tiyatrocuların kaza haberi Türkiye'yi yasa boğdu. Bir tiyatro oyunu için Çorum'a giden Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy, Melis İşiten ve diğer ekibin olduğu otobüs dönüş yolunda TIR'a çarptı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken 8 kişi de yaralandı. Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş'ın hayatını kaybettiği kazada Sergen Deveci de ağır yaralandı.

featured

Türkiye, sabah saatlerinde gelen kaza haberiyle şok oldu. Ceyhun Fersoy, Melis İşiten, Sergen Deveci, Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Uğur Şalvarcıoğlu, Filiz Özbek, Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş gibi oyuncuların içinde bulunduğu lüks minibüs kaza yaptı.

Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş’ın öldüğü kazadan önce çekilen video! Sergen Deveci ve Ceyhun Fersoy’un sağlık durumu nasıl?

Sergen Deveci son durumu ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Sosyal medyada yayınladığı eğlenceli videolarla tanınan Sergen Deveci Amasya’da trafik kazası geçirdi. Özellikle YouTube ve Instagram hesabı üzerinden mizah videoları çeken ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Deveci, Melis İşiten ve Ceyhun Fersoy ile birlikte gittiği tiyatro oyunu dönüşü yaralandı. Peki, Sergen Deveci öldü mü, sağlık durumu nedir?

sergen deveci

SERGEN DEVECİ SAĞLIK DURUMU NEDİR?

İçerisinde bulunduğu minbüsün TIR’a çarpması sonucu hastaneye kaldırılan Sergen Deveci’nin sağlık durumu ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı. Kaza sonucunda 3 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 kişinin de yaralandığı biliniyor.

SERGEN DEVECİ ÖLDÜ MÜ?

Sergen Deveci’nin öldüğü ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

SERGEN DEVECİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit’te dünyaya geldi. Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu’nda eğitim aldı. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya mecralarında yayınladığı skeçlerle adını geniş bir kitleye duyurdu.

A-Normal isimli tiyatro oyununda da sahne alan fenomen, kameralar karşısına ilk kez Blu Tv isimli dijital platformda yayınlanmakta olan ‘Bonkis’ adlı dizi ile geçti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir