Serenay Sarıkaya’dan dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah açıklaması:”Bergen ona kısmetmiş”

“Bergen” projesinden yoğun iş takvimi nedeniyle çekilen Serenay Sarıkaya, “İçinizde ukde kaldı mı?” sorusuna yanıt verdi: “Farah’a kısmetmiş. Hiç dert değil.”

featured

Serenay Sarıkaya, yoğun iş takvimi nedeniyle kadrosundan ayrılmak durumunda kaldığı Bergen filmi ile ilgili konuştu. Serenay Sarıkaya, “İçinizde ukde kaldı mı?” sorusuna “Farah’a kısmetmiş. Hiç dert değil.” yanıtını verdi.

Geçtiğimiz gün Etiler’deki kuaföründen çıkarken görüntülenen ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, menajeri ile buluşmak için kapıda bekleyen aracına binerek Ulus’taki bir mekana gitti.

Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Serenay Sarıkaya, yoğun iş temposu nedeniyle “Bergen” filmi kadrosundan ayrılmasıyla ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi.

BAKIM ZAMANI

Serenay Sarıkaya önceki gün Etiler’deki bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’taki bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle de ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak çekim takvimi kendi programına uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı “Bergen” projesiyle ilgili soruları yanıtladı.

“BU İŞLER KISMET İŞİ”

Hürriyet gazetesinden Deniz Boy’un haberine göre; güzel oyuncu, “İçinizde ukde kaldı mı?” sorusuna, “Bu işler biraz da kısmet işi. Gerçekten zamanlama tutmadı. Farah’a kısmetmiş. Hiç dert değil. Müthiş bir şey çıktığına eminim” yanıtını verdi.

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir