Serenay Sarıkaya projeden çekilmişti… Acıların kadını Bergen’i Farah Zeynep Abdullah canlandıracak!

featured

Serenay Sarıkaya’nın projeden ayrılmasıyla birlikte Bergen’in hayatının anlatılacağı filmin başrol oyuncusu da belli oldu. “Acıların Kadını” olarak anılan şarkıcı Bergen’in hayatının anlatılacağı filmin başrolünde en son Masumlar Apartmanı dizisinde izlediğimiz Farah Zeynep Abdullah yer alacak.

Yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını nedeniyle çekimleri birçok kez ertelenen ‘Bergen’ filminin ekibi ve oyuncuları 20 Eylül tarihinde sete çıkacak.

Serenay gitti Farah geldi

Serenay Sarıkaya’nın yoğun iş temposundan dolayı ayrılmak zorunda kaldığı Bergen rolünü ise Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah canlandıracak.

Farah Zeynep Abdullah Bergen filminin başrolünde yer alacağını resmi Instagram hesabı üzerinden duyurdu. Haberin ardından birçok ünlü isim oyuncuyu tebrik ederek iyi dileklerde bulundu.

Serenay Sarıkaya projeden ayrılmak zorunda kalmıştı

Film projesinden yoğun takviminden dolayı ayrılmak zorunda kalan Seranay Sarıkaya ise Instagram hesabı üzerinde şu açıklamayı yaptı:

“Yaklaşık iki buçuk seneyi aşkın zamandır heyecanla hazırlandığım ve hayata geçmesin beklediğim Bergen’in hayatını konu alan film, defalarca kez pandemi ve farklı sebepler yüzünden ertelenmek zorunda kalmıştı.Kısa bir süre önce tarafıma iletilmiş olan yeni çekim takvimi, önceden belirli olan iş takvimimle çakıştığı için Bergen filminde olamayacağımı yapımcılarımızla paylaşmıştım, sizlerle de paylaşmak istedim. Tüm Bergen filmi ailesine bu yolculuklarında başarılar dilerim” demişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir