Seren Serengil, Hadise’nin şikayeti üzerine ifade verdi: Ebru Gündeş’i tanık gösterdi

Şarkıcı Seren Serengil, meslektaşı Hadise'nin şikayeti üzerine savcılıkta yaklaşık üç saat ifade verdi. İşlemlerinin ardından açıklama yapan Serengil'in, "Reza Zarrab ile yaşadığı yasak aşkla alakalı suç duyurusunda bulunmuş. Biz de Reza Bey'in eski avukatı, Ebru Gündeş ve avukatını şahit olarak gösterdik" sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

featured

Şikâyetin ardından savcılık, Seren Serengil hakkında soruşturma başlattı. Seren Serengil, soruşturma kapsamında ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermek için Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

‘EBRU GÜNDEŞ’İ ŞAHİT OLARAK GÖSTERDİK’

Seren Serengil, yaklaşık 3 saat adliyede kaldıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı.

Hadise’nin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu belirten Serengil, ‘Biz de tanıklarımızın isimlerini verdik. Reza Zarrab’la yaşadığı yasak aşkla alakalı vermiş. Biz de Reza beyin eski avukatı, Ebru Gündeş’in avukatı ve Ebru Gündeş’i şahit olarak gösterdik’ dedi.

Benzer Haberler
seren-hadise
Seren Serengil’den Hadise’nin makyajsız pozlarına olay yorum: ‘Kermit’
06c618c4-78cb-4473-92b3-34d4b08c0ff7
Seren Serengil’den sonra Hadise’ye bir darbe de Mehmet Dinçerler’den
hadise-reza-mesajlar
Seren Serengil tutanağı patlattı! Reza Zarrab Hadise’ye ‘bıldırcın’, Ebru Gündeş’e ‘baykuş’, Kaan Yıldırım’a da ‘ayı’ demiş

KÖFN’DEN BACH’LI YANIT

Seren Serengil, dijital müzik platformlarında 2022’nin en çok dinlenen şarkısı “Bi’ Tek Ben Anlarım”a imza atan Köfn grubuyla da karşı karşıya geldi.

Serengil, Köfn için “İlk kez duydum ben. Kimse bunları dinlemez” dedi. Bu sözlerin ardından eleştirilen Serengil, sosyal medyada açıklama yaptı: “Dinlemediğim bir müzik türünün şarkıcılarını bilmek zorunda değilim. Şimdi bu loser’lara soracağım, Sebastian Bach kim biliyor musun? Gidip Google’a sarılacaklar”

Bu açıklamaya Köfn grubu, Bach eseri çalarak yanıt verdi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir