Seren Serengil 5 köpeğinin aylık masrafının 30 bin TL olduğunu açıkladı

Hayvansever kimliğiyle de bilinen sunucu Seren Serengil, veterinerlerdeki yüksek ücretlere isyan etti. Köpeğinin tedavi masraflarını gösteren makbuzu Instagram hesabından paylaşan Serengil'in beş köpeğinin aylık masrafı için ödediği ücret dudak uçuklattı.

featured

Hayvanseverliğiyle bilinen ve köpek sahibi olan Seren Serengil, bir süredir köpeğinin ameliyat süreciyle ilgileniyor. Köpeğinin iyileşmesi için günlerdir uğraşan Serengil, veterinere verdiği ücretlere sessiz kalamadı.

KÖPEKLERİMİN AYLIK MASRAFI 30 BİN TL

Instagram hesabından köpeğinin tedavi masraflarının yer aldığı makbuzu yayınlayan Seren Serengil, ‘Noynoy’un fıtık ameliyatı 18 bin TL. Helali hoş olsun da benim beş köpeğim var aylık veteriner, mama, kuaför bakımları 30 bin TL’yi buluyor. Hayvanlar için veteriner ücretleri insanlara uygulanan rakamlarla aynı niye muamele aynı değil? Niye hakları aynı değil?’ diyerek sitem etti.

SEREN SERENGİL KİMDİR

Serengil, 6 Nisan 1971 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk olarak 1977 yılında Sarhoş filminde çocuk oyuncu olarak babası Öztürk Serengil ile birlikte oynadı. Aynı yıl babası ile birlikte sahne aldı.

Profesyonel sahne kariyerine de 16 yaşında başladı ve en genç kadın assolist oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine 1990 yılında, Mehmet Aslantuğ ile rol aldığı Başka Olur Ağaların Düğünü dizisinin yanı sıra Hakan Ural ile birlikte rol aldığı Alev Gibi Bir Kız filmiyle çıkış yaptı.

İlk albümü Ayrıldık 1991’de piyasaya çıktı ve ana teklisi “Bana Her Şey Seni Hatırlatıyor” ile tanındı.

Serengil, klasik piyano çalıyor, 2006 yılında “Dost Bile Kalamadık”, “İnsan Severse Özler”, “Sen Şansını Kaybettin” ve “Sessiz Telefon” gibi bazı şarkılarını kendi yazıp besteledi. Müzik kariyeri boyunca İbrahim Tatlıses, Emrah, Selami Şahin, Soner Sarıkabadayı ve Serdar Ortaç gibi isimlerle çalıştı.

Serengil, Aralık 2010’da son albümü Ben Adamı Ayrılırken Tanırım’ı çıkardı. 2011’de Seren Serengil İle Evlenir Misin? adlı bir sabah programı sundu.

2014’te Kim Ne Derse Desin programında iki sezon ana sunuculardan biri olarak yer aldı. Bir süre hafta içi her gün Duymayan Kalmasın adlı magazin programını Cengiz Semercioğlu ile birlikte sunmuştur. ”Söylemezsen Olmaz” adlı programda sunuculardan biri olarak ekrana geliyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir