Dine sövmek moda oldu! Serdar Kuzuloğlu’ndan Hz. Adem’e çirkin hakaretler…

Sezen Aksu'dan sonra teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu'nun bir konferansta yaptığı konuşmada Hz. Adem peygambere hakaret ettiği video sosyal medyada gündem oldu.

featured

Ünlü teknoloji yazarı Serdar Kuzuloğlu‘nun bir konferans sırasında, ilk insan ve ilk peygamber Hz. Adem ile ilgili sarfettiği sözler de gündeme bomba gibi düştü.

Şarkı sözünde Hz. Adem ile Hz. Havva’ya ‘Cahil’ diyen Sezen Aksu‘dan sonra Serdar Kuzuloğlu için de Twitter’da ‘haddini bil’ etiketi açıldı.

 

#SerdarKuzuloğluHaddiniBil etiketi ile paylaşım yapan sosyal medya kullanıcıları Kuzuloğlu’na sert tepki gösterdi.

Videoda Hz. Adem’e hakaret ettiği konuşmasında Kuzuloğlu şunları söylüyor: “Epey eskilere gidelim nereye gidelim; hepimizin ortak anne ve babasına gidelim. Adem’e, Havva’ya gidelim. Adem, Tanrı’nın kendine bahşettiği cennet bahçesinde, bir daha hiç bir insanoğluna nasip olmayacak bir hayat yaşamaktadır. Krallar gibi, Sezar gibi yaşamaktadır. Bir gün der ki Tanrı’ya, ‘Tanrım sıkıldım bana bir arkadaş gönder’. ‘Tamam uyu sen yavrum’ der Tanrı Adem’e ve Adem’in kaburgasından, hikaye bu ya, Havva’yı yaratır. Salak Adem! Cennettesin oğlum, her şey ayağının altında, ne bela alıyorsun. Bütün olay öyle başlar. Aptal!”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir