Seni Kalbime Sakladım neden final yapıyor? Ekin Mert Daymaz’dan şok tepki

Ekin Mert Daymaz ve Sevda Erginci hayranları, Seni Kalbime Sakladım dizisinin final haberinin şokunu yaşıyor. Dizinin yedinci bölümü ile final yapacağının açıklamasına dizi oyuncularından fanlardan tepki büyük...

featured

Başrol oyuncusu Ekin Mert Daymaz’ın da sosyal medya hesabından tepkisini ortaya koyması ve neden böyle bir karar alındığını bilmediğini ifade etmesi dikkatleri çekti. Bu mesajın ardından dizinin senaristlerinden Burcu Yılmaz da sosyal medyadan yine benzer mesaj ile dizinin neden bitirildiğine yönelik şaşkınlığını ortaya koydu.

Burcu Yılmaz da neden dizinin bitirildiğini anlayamayanlardan oldu. Yılmaz mesajında, “Neden…! Cevapsız kaldığı da oluyor bazen… Cevap gelmeyince nedensiz mi oluyor? Nedensiz…. Öylece” diyerek şaşkınlığını ifade etti.

Seni Kalbime Sakladım dizisi hem naif hikayesi hem de başrol çiftinin güçlü uyumu ile çok beğeni topladı. Birçok izleyicinin ekranda böyle naif ve eğlenceli aşk hikayesi izlemeyi özlediği bir dönemde yayınlanan dizinin TRT1’de ekrana gelmesi de herkesi memnun etmişti.

Çünkü, bugüne kadar TRT1’de yer alan dizilerin reytingleri düşük olsa bile projeye ve izleyiciye saygıdan ötürü yeterli sayıda bölümün ekrana gelmesi sağlanıyordu. Birçok dizinin 15-20 bölümlere kadar düşük reytinglere rağmen devam ettiğini de yıllar içinde görmüştük. Ancak TRT1’in 7. bölüm itibariyle Seni Kalbime Sakladım dizisine final yaptıracağının ortaya çıkması tüm hayranları üzdü.

Dizi takipçileri sosyal medya üzerinden TRT yöneticilerine dizinin bitirilmemesi için mesajlar yolluyor ve gündem oluşturmaya çalışıyor. Bu çabalar dizinin devamını sağlar mı bilinmez ama hem başrol oyuncusu hem de senaristinin neden yayından kaldırıldığı bilgisine sahip olmaması da ilginç bir durum oldu.

Kaynak: Televizyon Gazetesi

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir