Seni Kalbime Sakladım dizisinin Civanmert’i Ekin Mert Daymaz kimdir? Sevgilisi var mı? Boyu kaç?

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım'ın başrollerini Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz paylaşıyor. Diziyle birlikte Ekin Mert Daymaz'ın hayatı merak konusu oldu. İşte, Seni Kalbime Sakladım dizisinin Civanmert'i Ekin Mert Daymaz'ın hakkında bilinmesi gereken şeyler...

featured

Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ekranlara döndü.

TRT 1’in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım’da başrolde yer alan ünlü oyuncu “Civanmert” karakterine hayat veriyor. Dizinin ilk bölümünün yayınlandığı günden beri “Seni Kalbime Sakladım Civanmert kimdir” sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, Ekin Mert Daymaz kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte genç oyuncu Ekin Mert Daymaz dizileri ve filmleri…

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR?

2 Aralık 1990 Hollanda Arnhem doğumlu olan Ekin Mert Daymaz kariyerine Best Model of Turkey yarışması ile başladı. Aslen Sivaslı olan Daymazi bu yarışmada 3. Oldu.

Oyunculuğa adım attığı dizi olan Not Defteri erken final yapmıştır. Ertesi yaz, Çilek Kokusu dizisinde “Volkan Mazharoğlu” karakteriyle tekrar ekranlara gelmiştir. Bu dizi reyting sonuçlarında büyük başarılar elde etmiştir.

Daha sonra Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oyuncusu olarak rol almıştır. Ekin Mert Daymaz, Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness okumaktadır.

EKİN MERT DAYMAZ’IN SEVGİLİSİ KİM?

Ekin Mert Daymaz, Hande Erçel, Eliz Sakuçoğlu, Simay Barlas ve Melisa Döngel ile ilişki yaşamıştı. Daymaz’ın adı Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun ile de geçmişti. Ünlü oyuncunun adı en son Brezilya’da modellik yapan Adrielly Tiburcio isimli Brezilya’da modellik yaptığı öğrenildi.

EKİN MERT DAYMAZ BOYU VE KİLOSU

Ünlü oyuncu, 1.85 m boyunda ve 75 kg ağırlığında ve Yay burcudur.

EKİN MERT DAYMAZ DİZİLERİ VE FİLMLERİ

Not Defteri

Çilek Kokusu

Hayat Sevince Güzel

Kırlangıç Fırtınası

Ağlama Anne

Aşktroloji

Prangalı Yarim

Payitaht Abdülhamid

Mirasyedi

Gençliğim Eyvah

Savaşçı

Seni Kalbime Sakladım

Güzel oyuncu Sevda Erginci’nin at bindiği görüntüler hayran bıraktı: “Asil kadın”

Seni Kalbime Sakladım dizisinin yıldızları Sevda Erginci ve Ekin Mert Daymaz sosyal medyada zirveye oturdu!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir