Senden Daha Güzel’in Efsun’u Cemre Baysel, Burcu Özberk’in izinde!

Baht Oyunu ve Senden Daha Güzel dizilerindeki performansıyla kendini ispatlayan Cemre Baysel, aynı Burcu Özberk gibi romantik komedi türündeki dizilerin aranan isimlerinden biri oldu.

featured

Güzel oyuncu Cemre Baysel, romantik komedi türü dizilerdeki performansıyla Burcu Özberk’in yolundan ilerliyor.

2014 yılında Yeşil Deniz dizisiyle dikkat çeken, İsimsizler ve Payitaht Abdülhamid dizilerinde deneyim kazanan Cemre Baysel, son yıllarda çok konuşulan projelerde yer almanın da faydasını gördü.

GEÇEN YAZ BAHT OYUNU’NDA BAŞROL OYNADI

Alina Boz ile Alp Navruz’un başrolünde yer aldığı Elimi Bırakma dizisindeki Melis karakteri ile sevilen oyuncu, ayrıca Ramo dizisindeki Fatoş karakteri ile de çok konuşuldu. Deneyimlerini birbirinden farklı rollerle artıran Cemre Baysel’in geçen yıl Sol Yanım dizisinde kadın başrol olmasının ardından yaz döneminde de Baht Oyunu atağı geldi.

Ada karakteri ile romantik komedilerdeki ilk deneyiminden çok başarılı şekilde ayrılan oyuncu, ayrıca partneri ile sette başlayan arkadaşlığın aşka dönüşmesiyle de ‘bir dizi aşkı daha gerçek oldu’ sözünü söylettirdi.

ROMANTİK KOMEDİLERİN ARANAN İSMİ

Cemre Baysel’in bu sezon da yine yaz döneminde bir romantik komedi dizisinde yer alması kariyeri adına dikkat çekici bir tercih oldu. Burak Çelik ile Senden Daha Güzel dizisinde çok başarılı bir partnerlik süreci geçiren oyuncu, reytinglerin de diğer yaz dizilerine göre biraz daha iyi olmasının keyfini yaşıyor.

Baht Oyunu ve Senden Daha Güzel dizileri aynı zamanda oyuncu adına bir kartvizit görevi görecek. Çünkü bundan sonra yapımcılar romantik komedi dizilerinde yer alacak kadın oyuncu aradığı zaman ilk başvurulacak isim Burcu Özberk kadar, Cemre Baysel de olacaktır.

Burcu Özberk de bugüne kadar romantik komedi dizileri ile yakaladığı muhteşem çıkışı sürdürüyor ve onun yolundan Cemre Baysel’in de emin adımlarla ilerlediğini görebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir